Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt GOG – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 23. februar, 2018

Lørdag kl. 16.00 venter en af sæsonens absolut mest udfordrende opgaver, når The Green Gunmen rider til Gudme og møder 888Ligaens nummer 2 – GOG.

Vi har allerede krydset klinger med de gule fynboer 2 gange i indeværende sæson, både i Santander Cup og i 888Ligaen. Begge kampe på hjemmebane og begge gange med klare nederlag til følge. Set i lyset af de mange skader ser opgaven på udebane naturligvis ikke let ud, men GOG har også et par mand ude og i den hårde kamp i bundregionen har ingen råd til at sælge kampe på forhånd. Alle hold har hårdt brug for point, og det gælder i særdeleshed for The Green Gunmen.

Vores nye svenske Gunman Jonas Samuelsson har fået en flot start i den grønne trøje og kom på rundens hold efter hans 9 mål på Mors i sidste uge, og han fik opgaven at lave dagens optakt til morgendagens vanskelige udebaneopgør.

Website Security Test