Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Dårlig indsats i sidste testkamp

Webredaktør, udgivet d. 1. februar, 2018

Skanderborg Håndbold – HCM 25-27 (12-14)

Cheftræner Nick Rasmussen har i den lange EM pause valgt at fokusere på træning fremfor testkampe, og dagens sidste testkamp inden 888Ligaen genoptages næste lørdag, er blot testkamp nummer 2 for Skanderborg.

Modstanderen var liga kollegaerne fra HCM, som stillede til start uden en række af de løntunge profiler som de seneste dage har forladt klubben grundet de økonomiske problemer i klubben.

Der var op til kampen en del usikkerhed om hvilke spillere der var til rådighed, men de rødklædte midtjyder kom med resterne af efterårets trup, suppleret med et par U18 spillere fra Ikast. På papiret en kamp vi burde kunne vinde klart. Vi gentager, burde kunne, men sådan gik det ikke.

Skanderborg leverede en indsats langt under det man må kunne forvente og det giver bestemt grund til panderynker kun 9 dage før Ribe-Esbjerg står på menuen i Orangeriet.

Kampen igennem var der aldrig stor forskel mellem de 2 hold. Skanderborg kom bedst fra start og foran 2-0 men symptomatisk for den grønne indsats blev de efterfulgt af 4 HCM mål på stribe. Midtvejs var alt helt lige på 8-8, hvorefter gæsterne trak fra med et par mål igen og pausestillingen blev 12-14.

Efter pausen syntes man at kunne fornemme lidt bedring i den grønne indsats og efter 40 minutter var alt igen helt lige på 17-17. Og ligeså symptomatisk for indsatsen i dagens kamp var Jørgen Rasmussens efterfølgende scoring til 17-18, fra midten af banen mens alle grønne mænd kiggede på andre ting der skete i Ry Hallen.

Efter 21 minutter var Skanderborg endeligt foran i kampen ved 23-21 og kunne have bragt sig på 24-21 på en friløber, men en meget stærkt spillende Anders Petersen i HCM målet reddede Frederik Ladefogeds afslutning og herefter tillod vi gæsterne at lave 4 mål i træk til stillingen 23-25. Vi fik reduceret til 24-25 men kom ikke tættere på og slutresultatet endte med en fortjent HCM sejr på 25-27.

Det spiller sikkert ind at motivationen er en svær ting mod et hold der ankommer i nærmest opløsning, men det kan aldrig blive en undskyldning for så dårlig en indsats af flere af spillerne.

Der skal HELT andre boller på suppen om 9 dage når det går løs om rigtige point, og der er ikke flere træningskampe at øve sig i efter dagens urimeligt ringe indsats. Der var præstationer som var godkendt, det skal ikke undlades, men der var for mange der var det modsatte.   

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Martin Mauer Larsen 5, Andreas Væver 4, Jonas Eichwald 4, Kasper Irming 4, Nikolaj A. Nielsen 3, Morten Balling 3, Morten Kirk Olesen 2.

Målscorer HCM:

Jonas Samuelsson 5, Casper Ebbesen 5, Oliver Bondrup 4, Lars Jakobsen 4, Jørgen Rasmussen 3, Rasmus Madsen 3, Andreas Sørensen 1, Casper Sass 1, Jacob Østergaard 1.

Website Security Test