Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny førstedame i det hvide hus

Webredaktør, udgivet d. 28. februar, 2018

Ny førstedame i det hvide hus…..på Fælleden 

Skanderborg Håndbold har, i samarbejde med Bukdahl Consulting, gennemgået en grundig rekrutteringsproces siden december måned, med henblik på ansættelse af ny medarbejder i klubben. Dette skyldes, at vi desværre har måttet sige farvel til Hanne Justesen pr. 31/12 sidste år.

Valget er faldet på Dorte Lassen, der er 36 år gammel og opvokset i det sønderjyske. Hun er uddannet Cand.merc. i Strategi, Organisation og Ledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus, og har i en lang årrække været beskæftiget i sportens verden. Med ansættelser ved bl.a. Nordsjælland Håndbold, ECCO Touren i golf og Business in Sport, og har hun trods sin unge alder, allerede en bred erfaring. Dorte Lassen kommer til Skanderborg Håndbold direkte fra en stilling i Salgs- og Marketingsafdelingen hos Århus Håndbold, hvor hun har dannet et tæt parløb med den afgående direktør, Jan ”Tromle” Nielsen, de seneste 2,5 år.  

Bestyrelsesmedlem Preben Skovsgaard har været en del af ansættelsesudvalget:

”Det har været en rigtig god proces, hvor vi har været 3 mand fra Skanderborg Håndbolds bestyrelse, i tæt samarbejde med Bjarne Bukdahl fra Bukdahl Consulting, til at udvælge og gennemføre samtaler med de udvalgte kandidater. Der har været rigtigt mange ansøgere og også rigtig mange kvalificerede til jobbet.

Jeg er sikker på, at vi med valget af Dorte Lassen får en meget dygtig og yderst dedikeret medarbejder, der kan medvirke til, at vi får genstartet den rigtigt fine udvikling, vi som klub fik startet i forbindelse med udflytningen til Fælleden i 2016. Vi har været hårdt ramt de seneste 8 måneder, hvor vi ikke har haft nogen på posten grundet langvarig sygdom, og formand Jens Christensen har arbejdet i døgndrift for at samle de mange tråde omkring sponsorarbejdet. Vi er sikre på, at vi med Dorte Lassen i den grønne trøje, igen kan få Skanderborg Håndbold til at vokse på indtægtssiden, som er en nødvendighed for, at vi kan indfri vores målsætning om at komme lidt højere op i tabellerne”

 

Dorte Lassen: “Der er potentiale i Skanderborg Håndbold” 

”Det har altid været min opfattelse, at man har noget helt specielt i Skanderborg. Det fik jeg fornemmelsen af for nylig, hvor jeg besøgte Fælleden ifm. en hjemmekamp. Jeg havde fornøjelsen af at hilse på de yderst sympatiske frivillige kræfter omkring klubben, meget imødekommende sponsorer og samarbejdspartnere, og ikke mindst oplevelsen af engagementet hos de fremmødte på lægterne.

Jeg oplever Skanderborg, som en rigtig håndboldby med nogle stolte traditioner, og et stort potentiale for sportslig succes. Samtidig fornemmer jeg, at Skanderborg har et utroligt godt ry rundt omkring i landet for det sportslige arbejde, der er foregået i klubben igennem de sidste mange år. Jeg ser et stort potentiale i at få forretningen Skanderborg Håndbold op på et endnu højere niveau, og samtidig blive endnu mere relevante for byen og for virksomhederne i og omkring Skanderborg. Jeg har kunnet følge med i den proces klubben har gennemgået efter udflytningen til Fælleden, og den udvikling brænder jeg virkeligt for at kunne få lov at fortsætte i årene fremover.

Jeg ser rigtig meget frem til at starte i Skanderborg Håndbold. Med en god portion erfaring med i bagagen, vil jeg gøre mit bedste ift., at der bliver skabt værdi for klubbens sponsorer og samarbejdspartnere.  Jeg glæder mig ydermere til, at arbejde sammen med de mange fantastiske frivillige, og i samarbejde med dem og klubbens sponsorer, at kunne skabe endnu flere oplevelser for de fremmødte på Fælleden”.

Dorte Lassen starter som Commercial Manager i klubben den 1. marts.

Vi byder et stort velkommen til Skanderborg Håndbold.

Website Security Test