Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18P besejrede Randers

Tom Kristensen, udgivet d. 22. januar, 2018

U18-pige liga: Randers HK – Skanderborg Håndbold 18-27 (7-16)

Det var rigtig flot og disciplineret håndboldspil Skanderborg-pigerne viste i Randers denne søndag eftermiddag. Forsvaret stod, hvor de skulle, hvilket gav rigtig gode arbejdsforhold for de to målvogtere Anna Kristensen og Johanne Bagger Graugaard, som til gengæld også stod blændende godt begge to og med en samlet redningsprocent på 55.

”Det var en god kamp, hvor vi lykkedes med det meste, og holdt os til de enkle fokuspunkter, som vi havde”, sagde træner Daniel Rensch efter kampen. ”Vi havde et lille udfald i 2. halvleg, men vores fejlmargen var lille i dag, og vi smider heller ikke bolden væk. Alt i alt en godkendt indsats fra alle på holdet.”

Næste kamp er mod FC Midtjylland på lørdag den 27. januar kl. 13.55 i Fælledhallen i Skanderborg.

Skanderborgs mål blev scoret af:
Sofie Sletskov 7, Maria Schmidt 6, Sara Rexhepi 5, Emilie Jäger 2, Majken Hedegaard 2, Josefine Thorsted 2, Cilla Sturm Jespersen 2 og Sophie Stephensen 1

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Piger

Website Security Test