Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16P sejr over Randers

Tom Kristensen, udgivet d. 29. januar, 2018

U16 pige liga: Skanderborg Håndbold – Randers HK 32-28 (16-13)

Flot sejr over Randers

1. hjemmekamp i ligaen foregik lørdag eftermiddag på Fælleden mod Randers HK.
Pigerne var godt forberedte på opgaven, og startede kampen godt. God balance i forsvaret og fint tålmodighed i angrebet. Holdene fulgtes ad i starten, men efter 14 minutter var pigerne i front med 6-5.
Der blev disket op med fine redninger fra Klaudija i målet. Og i angrebet viste mange piger gode takter og flotte scoringer. Forspringet blev udbygget, og vi kunne gå til pausen med en 16-13 føring.
2. halvleg startede godt. Forsvaret stod rigtig godt og stabilt, og dette satte også gang i flere flotte kontrascoringer, især fra en velspillende Nikoline. Og i målet diskede den indskiftede Sarah op med flere flotte indgreb og redninger. Således var pigerne i front med 28-19 efter ca 15 minutters spil.
Føringen blev udbygget til 30-20 med ca 10 minutter igen. Men for meget sjusk og sløseri i kampens slutning gjorde at Randers kom med igen og kunne score flere lette mål .
Dog var der aldrig tvivl om den 3. sejr på stribe i ligaen, og slutresultatet blev 32-28 i grøn favør-
Næste opgave for de seje piger er allerede på tirsdag den 30.januar mod FCM håndbold , på hjemmebane på Fælleden. Kom og støt pigerne i kampen om næste sejr i ligaen

Målscorer:, Nikoline Brandi 8, Rina Rexhepi 7, Christina Pedersen 6, Katrine Lind 4, Maria Pedersen 3 ,Carla Bendesgaard 3, Alberte Ebler 1.

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U16 Piger

Website Security Test