Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg profil får udfordringer i ligaen

Webredaktør, udgivet d. 3. januar, 2018

Vi er dårligt startet på det nye år førend vi kan offentligøre at Othilia Christensen, som har været igennem et tre årigt udviklingsforløb på vores akademi (SHEA) og som profil på ung- seniorholdet nu står og skal tørne ud for ligaklub.

Cheftræner Kristian Danielsen udtaler:
Det er ingen hemmelighed at vi nu går indtil sidste halvdel og en yderst afgørende januar måned med et uhensigtsmæssigt stort hul i truppen. Vi kommer unægtelig til at mangle den niche vi havde i både Othilias store skudkraft og stærke vurderingsspil i vores spil – der er ikke andet for end at bruge en god gammel kliche og rykke tættere sammen i bussen.”

Held og lykke med de nye udfordringer!

Hvis man ikke allerede har det som nytårsforsæt, så er 2018 en god anledning til at vi får flere til tophåndbold på Fælled – hvor der er en enestående anledning til at følge en masse ungdomsligahåndbold og vigtige kampe for seniorholdene – Vel mødt!

Website Security Test