Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg gav den fuld gas

Webredaktør, udgivet d. 24. januar, 2018

Referat Skanderborg Håndbold – Vendsyssel Håndbold 30-17 (16-5)

De gamle rammer i Cigaræsken bekom tydeligvis Skanderborgs damer vel, så de gav den fuld gas fra starten af kampen tirsdag aften mod Vendsyssel.

Topscorer og stregspiller Sidsel Mejlvang satte sit første af 7 mål ind efter et minut, og videre gik det slag i slag til 11-1 indtil det 19. minut.

I de sidste 11min fik gæsterne lidt mere gang i scoringerne, så der ved pausen stod 16-5.

Vendsyssel halede lidt ind på Skanderborg i begyndelsen af anden halvleg, men snart var de igen bagud med 11. Vendsyssel bed mere fra sig i 2. halvleg, men hurtige kontrastød gjorde, at der hele tiden blev holdt en margen på 10-12 mål. Efter 2x30min god stemning i cigaræsken og håndbold kunne Skanderborg pigerne kigge på måltavlen og sætte en sikker sejr på 29-17 ind i tabellen.

“Vi grundlægger uden tvivl kampforløbet og sejren de første 20min, hvor vi finder en afgørende balance i forsvaret og hvor vi egentligt sagtens kunne have lavet et endnu større hul, men manglende noget skarphed. Vi får igennem det meste af kampen løst deres to backs og så vidste vi, at vi ville være langt, hvis vi kunne få gang i vores eget angrebsspil. Det var desuden dejligt igen, at få gang i kontrafasen og alle fik budt rigtigt godt ind i det, som til sidst bliver en rigtig fin kollektiv indsats på en god tirsdag aften”, siger træner Kristian Danielsen.

Næste kamp spilles hjemme, og denne gang tilbage på Fælleden, søndag 28. januar kl. 15, hvor Lyngby HK kommer på besøg. Gratis entré!

Målscorere: Sidsel Mejlvang 7, Stine Holm 5, Katrine Larson 4, Sofie Alnor 3, Trine Knudsen 3, Caroline Svarre 2, Sofia Deen 2, Melanie Fuglsbjerg 1, Josefine Thorsted 1, Mathilde Pape 1

Website Security Test