Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Rustproblemer i nat og dag kamp

Webredaktør, udgivet d. 19. januar, 2018

Sønderjyske – Skanderborg Håndbold 27-23 (17-9)

Efter 3 ugers jule og nytårs kamppause påbegyndte The Green Gunmen fredag aften forberedelserne til den sidste og afgørende halvdel af 888Ligaen 17/18. Det skete i Vojens Hallerne mod liga kollegerne fra Sønderjyske, der ligger placeret på 13. pladsen, en placering under os selv.

Sønderjyske stillede op i stærkeste opstilling mens cheftræner Nick Rasmussen måtte se bort fra Mike Haack og Thomas Christensen men også den nye spiller Minik Dahl Høegh har nogle ugers genoptræning til gode inden han er parat til kamp. Derudover var der en del skavanker der betød begrænsninger i spilletid til bl.a. Martin Mauer Larsen og Andreas Væver.

Træningskampe har normalt deres helt eget liv, og det havde dagens opgør så absolut. 1. halvleg stod der Sønderjyske på alt, men efter pausen fik Skanderborg genskabt den stærke defensiv fra efteråret og fik lukket de lyseblå fuldstændigt ned defensivt i kampens sidste 25 minutter.

De første 10 minutter hang de grønne på, men det var primært grundet en flot indledning fra Kristoffer Laursen, for i den anden ende var der sandt for dyden ikke meget der fungerede. Et hav af fejl og brændte afslutninger på en stærk Thorsten Fries i det sønderjyske mål, gav omvendt et hav af kontra scoringer til Sønderjyske som havde let spil de første 30 minutter. Pauseføring på hele 17-9 til Sønderjyske var ikke et mål for stor, for Skanderborg præsterede mild sagt kummerligt i den offensive del af spillet. Ikke et eneste mål blev der noteret fra venstre fløj (nul afslutninger), venstre back og playmaker positionen de første 30 minutter, og så siger det vel næsten sig selv at der var plads til forbedringer.

Man kunne vel nærmest forudsige en trodsreaktion fra start af 2. halvleg, men den forudsigelse var ikke rigtig. Sønderjyske kom blæsende ud fra pausen og på blot 2 minutter var føringen øget med 3 mål til 20-9. Men så tog fanden ved Skanderborg defensiven, anført af en storspillende Bertram Obling. 15 minutter holdt et stærkt spillende Skanderborg forsvar Sønderjyske fra at score og pludseligt var der reduceret til en 4 måls føring med 10 minutter tilbage af opgøret. Me tættere på kom vi dog ikke og kampen endte med en 27-23 sejr til Sønderjyske, i en kamp hvor de 2 halvlege var som nat og dag.

Der blev godt med spilletid til alle i truppen hvor Kristian Bonefeld gjorde en god figur i 2. halvleg i den for ham lidt uvante offensive ende. 4 mål blev det til for Bonefeld, men også Rasmus Ejlersen fik kamptræning på stregen.

The Green Gunmen fik banket rusten af kampformen men der var desværre for mange der rent offensivt skal ligge i blød i rigtigt mange liter rustfjerner de kommende uger, inden vi tager imod Ribe-Esbjerg lørdag 10. februar i Orangeriet.

Næste træningskamp står i Ry Hallen mod HCM den 1. februar.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Kasper Irming 7, Kristian Bonefeld 4, Jonas Eichwald 4, Frederik Ladefoged 3, Morten Balling 3 (3), Morten Kirk Olesen 1, Andreas Væver 1.

Målscorer Sønderjyske:

Alexander Hansen 6, Aron Mensing 5, Kenneth Bach 4, Mathias Thynell 3, Christian Jensen 3, Chris Jørgensen 2, Frederik Børm 2, Mikkel Møller 1, Claus Kjeldgaard 1.

Website Security Test