Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Bjerringbro ude

Webredaktør, udgivet d. 31. januar, 2018

Optakt Bjerringbro FH – Skanderborg Håndbold, torsdag 1/2 kl. 19.30 i Bjerringbro idrætspark.

Dagens modstander kæmper med næb og klør for at holde sig over kvalifikationsspillet og har i deres seneste kampe taget vigtige point i den kamp. Dette er sket i takt med det ellers yderst smalle mandskab i starten af sæsonen, har fået tilført ekstra kræfter, og har senest fået tilknyttet Louise Søndergaard, som har overstået sin kampkarantæne og gør det rigtigt godt. De ekstra kræfter gør Bjerringbro kan øge tempoet i kampene og det er ikke længere de samme 7, som skal bære hele læsset.

Omdrejningspunktet er dog stadig Line Gyldenløve, som udspiller sin store rutine, topscorer og er kreatør, mens Christina Haahr tager de fysiske dueller, og når det krydres med Louise Søndergaard fra distance, så har de faktisk en rigtig fornuftig bagkæde, og også et par gode udskiftere. Det er klart et hold som jeg forventer får lagt rigtigt mange lag på i den resterende del af sæsonen, når de bliver endnu bedre sammenspilet, og er vi er fuldt ud bevidste om, at der venter en helt anderledes kamp end det første møde.

Vores indgangsvinkel til kampen er vi skal have gang i vores tempofyldte spil i begge ender af banen og jeg forventer et par modtræk fra Bjerringbro-lejren, så jeg glæder mig til mange kampe i kampen og at arbejde med holdets omstillingsparathed. Vi har set frem til denne kamp mod et rimelig formstærkt hold og et hold som traditionelt spiller godt på hjemmebane! – Hvis man keder sig en torsdag aften, så vil jeg klart anbefale at man kigger forbi Bjerringbro Idrætspark kl. 19.30!

Vi ønsker dommere, Bjerringbro mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

v/træner Kristian Danielsen

 

Website Security Test