Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny stregkæmpe til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 31. januar, 2018

The Green Gunmen har fundet afløseren for Frederik Ladefoged som stregspiller til næste sæson.

Det bliver 25 årige Mads Kalstrup der de 2 kommende sæsoner skal rage bolde til sig på stregen i angrebet, og uddele alvorlige øretæver i Skanderborg defensiven.

Mads Kalstrup har været en del af Århus Håndbold siden han skiftede fra Thorsager-Rønde som 2. års U18 spiller og har været en del af liga truppen lige siden.

Sportschef Torben Væver

Vi syntes vi har fundet en rigtig spændende stregspiller i Mads Kalstrup til vores trup fremadrettet. Han har en kæmpe fysik som vi har brug for i begge ender af banen og så er det en spiller vi tror på har et uforløst udviklingspotentiale. Han tilkæmpede sig en stor rolle i Århus Håndbold under Erik Veje, hvilket dog ikke helt har været tilfældet i denne sæson. Mads har tilbragt det meste af tiden på bænken og Mads har haft svært ved at præstere i en rolle med få minutter på banen.

Vi tror på at vi kan få Mads tilbage i en støre rolle i Skanderborg og få genstartet den fine udvikling han i øvrigt har gennemgået i hans første senior år i Århus. Han har alle forudsætninger for at blive en fremtidig profil i Skanderborg trøjen med den store fysik han kommer med og vi håber og tror på at Mads og Skanderborg Håndbold bliver et rigtigt godt match fremadrettet.

Fakta:

Navn: Mads Kalstrup

Alder: 25 år, årgang 1992

Højde: 200 cm

Vægt: 110 kg

Skostørrelse: 47

Uddannelse: Læser Politik og økonomi på Århus Universitet.

Tidligere klubber:

Ungdom hovedsageligt TRIF, Thorsager-Rønde – til og med 1. års U18.

Skiftede som 2. års U18 til Århus Håndbold – vandt DM sølv, efter at have fået læsterlige klø i finaleserien mod….tja…..Skanderborg Håndbold.

Senior kun Århus Håndbold.

Kontrakten gælder i første omgang de kommende 2 sæsoner, og træder i kraft 1/7-2018.

STORT velkommen til Mads Kalstrup

Website Security Test