Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Minik Dahl Høegh bliver Gunman

Webredaktør, udgivet d. 11. januar, 2018

Minik Dahl Høegh skifter til Skanderborg Håndbold med omgående virkning.

Den 32 årige grønlandske landsholdsspiller skifter fra Århus Håndbold og han er udset til at lukke hullet efter Thomas Christensen, der er skadet for  resten af sæsonen, og Rasmus Kaagaard der stoppede i klubben før jul.

Sportschef Torben Væver:

Vi mistede 2 bagspillere i december måned for resten af sæsonen og dermed er vi for sårbare overfor skader fremadrettet i turneringen. Minik er på vej tilbage efter en knæskade som han pådrog sig i sæsonens første kamp for Århus Håndbold, og han forventes klar igen i februar måned. Han er kommet i overskud i Århus Håndbold hvor han har kontraktudløb efter denne sæson, og da vi fik muligheden for at tilknytte Minik med omgående virkning gav det rigtig god mening i vores situation.

Vi får et rigtigt godt supplement i truppen hvor Minik kan tilføre noget skudkraft fra absolut øverste hylde. Netop skudkraft har været en mangelvare for os i denne sæson, hvor vi i mange kampe har manglet de mange lette mål fra distancen som Kasper Irming producerede på samlebånd i sidste sæson. Vi syntes det er et rigtigt godt match for begge parter og vi ønsker Minik stort velkommen i den grønne trøje.

Jeg føler vi nu står godt rustet til den sidste og afgørende halvdel af turneringen der starter igen 10. februar mod REHH på hjemmebane. Det er en utrolig jævnbyrdig liga i denne sæson og alt fra nummer 6 til nummer sidst skal ikke føle sig sikre på noget som helst.

Fakta:

Minik Dahl Høegh, 32 år, født i Nuuk på Grønland.

Han begyndte først med at spille håndbold som 17-årig i Julianehåb, hvor han først ikke viste det helt store talent. Men snart blev han opdaget af den grønlandske landstræner, den tidligere Skanderborg træner Søren Hildebrand, og da han rejste til Danmark for at uddanne sig, fortsatte han med at spille håndbold og kom snart i gang i nogle større danske klubber. 

Han startede faktisk i Skanderborg på 2. divisionsholdet og fik også et par kampe på 1. holdet inden Silkeborg-Voel og senere Fredericia, Faaborg, GOG og senest Århus Håndbold blev arbejdsgiver.

Minik Dahl Høegh har spillet mange kampe på det grønlandske landshold og blandt andet været med til VM i 2007. Han har også deltaget i de panamerikanske mesterskaber i 2008, hvor han blev delt toer på topscorerlisten og igen i 2010, 2012 og 2014.

Minik Dahl Høegh er kæreste med sangerinden Julie Berthelsen.

Bor i Saxild med parrets 2 børn på 2 og 5 år.

 

Website Security Test