Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krigerne møder søndag Horsens

Webredaktør, udgivet d. 12. januar, 2018

Optakt Skanderborg Håndbold – HH Elite, søndag 14/1 kl. 15.00 i Fælledhallen.

Vi kunne ikke få en meget bedre start på 2018 end vores revanche i sidste weekend mod Hadsten Håndbold. I dette opgør skal vi ikke ud og jagte en revanche, men skal derimod forsvare vores 4 måls sejr. Siden den kamp har vores gæster fra Horsens dog vist stor styrke og stabilitet ved i den efterfølgende kamp kun at tabe knebent til Sønderjyske på udebane, hvorefter at gøre fuldstændigt rent bold og har pt. rækkens længste sejrsrække på imponerende 10 sejre i træk.

Det er derfor et brændvarmt Horsens mandskab vi møder, som også besidder en perlerække af profiler i 1.division. I deres seneste kamp spillere Sofie Fynbo stort og scorede hele 10 gange, hvilket også var hendes målscore i vores første opgør. Derudover skal vi også holde godt øje med Amalie Jacobsen og deres stærke stregsspillerduo i Märta Hedenquist og Laura Nørgaard, mens vi kan sige velkommen tilbage på Fælledhallen til Mia Møller, Stephanie Rasmussen, Steinunn Hansdottir og Camilla Sommer, hvor de første 3 var at finde på holdkortet sidste år.

Vi har selvfølgelig høstet en del selvtillid i sidste weekend og har bevist at vi kan ramme et højt topniveau når vi rammer dagen. Vi er dog ydmyge i forhold til hvor meget det kræver at ramme det niveau igen, men ved det er påkrævet for at give jer tilskuere end fremragende håndboldkamp og forsvare de to point her i Fælled.

I dagens kamp kan vi ligeledes byde Melanie Fuglsbjerg velkommen tilbage i den grønne trøje – giv hende et kæmpe skulderklap med på vejen!

Vi ønsker dommere, Horsens mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

Gratis entré.

Næste hjemmekamp: Tirsdag 23/1 kl. 19.30 mod Vendsyssel Håndbold i Morten Børup hallen.

v/træner Kristian Danielsen

Website Security Test