Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krigerne byder Lyngby velkommen

Webredaktør, udgivet d. 27. januar, 2018

Optakt Skanderborg Håndbold – Lyngby HK, søndag 28/1 kl. 15.00 i Fælledhallen.

I dagens kamp skal vi byde velkommen til vores gæster fra Lyngby, som stadig har deres første sejr til gode her i 2018, men dette må ikke snyde. En meget svingende 1. halvdel af turneringen, har fået Lyngby til at tænke i nicher – og har fundet deres traditionsfyldte offensive 3:2:1-forsvar frem.

Der venter derfor en meget anderledes opgaver end vi hidtil har mødt, og kampen kan blive utrolig svær, hvis vi ikke få løst deres forsvarsformation, den stærkt stående målvogter i Louise Pettersson får fat og flere af Lyngby individualister i topscore Julie Frilund, Mette Bejder eller Ronja Johansen rammer storspil. De har hængt på i store dele af alle deres kampe, men mindre udfald har betyder en minimal pointhøst i sidste ende.

Vi var langt nede i sækken i 1. halvleg i det første opgør og blev reddet af at Lyngby slet ikke troppede op i 2. halvleg og resultatmæssigt kunne vi tage en sikker sejr. Vi har på det seneste sat nogle meget stabile halvlege sammen, og det er klart også målet i denne kamp, så vi både kan revanchere den sidste sløje 1. halvleg og fortsætte de gode takter vi er gået ind i 2018 med. Jeg glæder mig til denne lidt anderledes opgave og håber at selvom vi har haft en tætpakket kampuge, at vi kan omstille os og få spillet kampen på vores præmisser.

Vi ønsker dommere, Lyngby mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

v/træner Kristian Danielsen

Gratis entré!

PS: Kan du ikke komme i hallen så kan du følge kampen her: http://tophaandbold.dk/livescore

 

Website Security Test