Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Håndboldbrag hos TMS

Webredaktør, udgivet d. 18. januar, 2018

Optakt TMS Ringsted – Skanderborg Håndbold, lørdag 20/1 kl. 14.00 i Dansk Kabel TV Arena.

Lørdagens kamp byder på den sidste tur til Sjælland i denne omgang, hvor vi gæster TMS Ringsted. Et sted der traditionelt er rigtigt svært at spille, hvilket vi senest mærkede på egen krop i sæson 2015/16, hvor TMS mandskabet sendte os hjem med et 2 måls nederlag.

Basen på TMS holdet har holdt sammen i flere sæsoner og har opbygget et utroligt stærkt kollektiv, som vi også så i den første kamp, hvor et skadespræget hold bed rigtig godt fra sig i Fælledhallen. Her viste Ringsteds topscore Charlotte Bisser flotte takter og bankede hele 9 kasser ind – 5 af dem var dog på straffekast, hvor vi i situationerne blev fanget på hælene af de gode TMS duelspillere. Her skal vi specielt holde øje med Amanda Dahl, Natascha Wollesen og Siw Matras. De suppleres af stærkt stregspil af rutinerede Liza Stokholm og Louise Wendelbo og flankeres af to lynhurtige fløje i Trine Mortensen og ovenstående Charlotte Bisser.

Vi er kommet rigtigt flot ind i 2018 med de seneste 2 storsejre, som har bragt os tilbage i topstriden, men har både stor respekt for den opgave som venter os på Sjælland og er bevidste om at et enkelt fejltrin nu vil bringe os et stykke fra top 3. TMS har også startet 2018 godt og kan desuden også lugte blod i en top 8 med mange bejlere og få point til toppen. Jeg forventer det bliver et håndboldbrag og håber mange vil tage turen over Storebælt – Man kan med fordel sætte lidt ekstra tid af, da kampen efter, er et ægte topopgør i herrernes 1. divison, hvor vores lokale venner fra Odder Håndbold skal forsøge fravriste point fra topholdet. Lad os se om vi kan hive 4 point med til det østjyske!

Vi ønsker dommere, Ringsted mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

Næste hjemmekamp: Tirsdag 23/1 kl. 19:30 i Morten Børup Hallen mod Vendsyssel Håndbold.

v/ træner Kristian Danielsen

 

Website Security Test