Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Gensyn med MB-hallen

Webredaktør, udgivet d. 22. januar, 2018

Optakt Skanderborg Håndbold – Vendsyssel Håndbold, tirs. 23/1 kl. 19.30 i Morten Børup Hallen.

På grund af Carolines Svarres udtagelse til U20 landsholdets træningssamling i Rusland i december måned er dagens kamp flyttet hertil. Vi byder Vendsyssel Håndbold velkommen i vores gamle rammer og er rigtigt glade for gensynet med Morten Børup Hallen og håber der stadig kan spilles god håndbold her.

Den helt store profil og målscore fra vores nordjyske gæster er venstreback Ilda Kepic, som i skrivende stund er suveræn topscore i 1. division. Udover Ilda er de også godt skydende på modsatte back med Sara Andersen og har Cathrine Sylvestersen som intelligent spilstyrer og som bindeled mellem de to backs. Vendsyssel har fra sæsonens start haft gang i en opbygningsfase af et slagkraftigt hold og har løbende igennem turneringen fået spændende tilgang fra udlandet – hvor den seneste er Asahi Kasuya fra Japan. Vendsyssels niveau må forventes at stige kamp for kamp, kva de bliver bedre sammenspillet og er klart et hold jeg ser klatre højere op i tabellen her i den sidste halvdel af sæsonen.

Vi er utrolig spændte på om der stadig er lidt af den legendariske ”cigaræske-ånd” tilbage her i hallen – og vil derfor opfordre til at mange kommer i hallen og der på lægterne heppes på liv og løs, så vi eventuel uden en ånd, stadig kan sikre 2 vigtige point til kontoen.

Vi ønsker dommere, Vendsyssel mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

Der er gratis entré, og fanklubben åbner cafe grøn i hjertet, så der kan købes vand og kaffe.

v/træner Kristian Danielsen

 

Website Security Test