Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første kamp i det nye år

Webredaktør, udgivet d. 4. januar, 2018

Optakt Skanderborg Håndbold – Hadsten Håndbold, lørdag 6/1 kl. 13.30 i Vestjysk Bank Arena Hadsten.

Det er nu tid til at turneringen vender og første opgave byder på et godt spillende Hadsten mandskab, hvor vi i det første opgør oplevede 2 x 30 min utrolig intens håndbold. Det samme kan jeg næsten med garanti love kommer til at ske igen, da begge hold kæmper for livsvigtige point for at holde fast i toppen.

Begge mandskaber lægger store kræfter i forsvaret, hvilket også målscoren i det første opgør på 19-20 vidner om. Vores hovedfokus bliver at få dæmmet op for Hadstens bagspillerprofiler i Josefine Orby og Amalie Angel, som er utrolig gode for distancen, mens vi skal have skudt Sara Kececi bedre end sidst. En spiller man ofte glemmer at nævne er Sara Kjærsgaard på stregen, som sammen med Helena Løjborg fra Sønderjyske er rækkens mest scorende stregspillere.

Vi glæder os til en hektisk stemning i Vestjysk Bank Arena og jeg ved pigerne iklæder sig de helt store arbejdshandsker. Hvis man ikke ved hvad man skal lave først på eftermiddagen lørdag og man er til intens og tempofyldt håndbold skal man lægge vejen forbi Hadsten – der kommer tryk på!

Vi ønsker dommere, Hadsten mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

v/træner Kristian Danielsen

Næste hjemmekamp: er søndag den 14/1 kl. 15:00 i Fælledhallen mod HH Elite og tirsdag den 23/1 spiller vi kampen som blev rykket fra før jul mod Vendsyssel Håndbold, i Morten Børup Hallen kl. 19:30 #komoghep #komsågrøn

Website Security Test