Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot udesejr til U16P

Tom Kristensen, udgivet d. 15. januar, 2018

U16 Piger LIGA: SINE håndbold – Skanderborg Håndbold 25-33 (8-16)

Overbevisende sejr i ligadebut over SINE håndbold

Så blev ligaen skudt i gang for U16 pigerne.
Efter den lange køretur til Løgumkloster, skulle pigerne have gang i benene, og se om de kunne starte forårets ligakampe med en sejr på en svær udebane.
Og de VAR KLAR .. kampen startede i fint tempo, og efter 7 min førte vi 5-2. Og det fortsatte bare, så da haluret runde 13 minutter førte vi 13-3! Det var en velspillende Christina der førte an med gode mål og fine indspil til Carla på stregen. Og så havde Klaudija Rako i målet en helt fantastisk dag i grænselandet. Til stor begejstring for de medrejsende tilskuer kunne vi gå til pausen med en 16-8 føring.
SINEs havde brugt pausen til at snakke om hvordan de kunne stoppe den velsmurte grønne maskine. Og det blev også en nervøs start på 2. halvleg for Skanderborgpigerne. Sines kom bedre med og fik skudt boldene i mål og gik mere offensivt i forsvaret. Dette gjorde at stillingen efter 7 minutter i 2. halvleg var skrumpet til 19-14. Vi fik dog styr på forsvar og angreb igen og var således foran med 10 mål med ca 8 minutter igen. Dette skyldes gode mål af især Rina og Christina, og mere stabilitet i forsvar og mål!
Kampen sluttede med mål til begge sider, men sejren var der aldrig tvivl om – vi vinder ligaen første kamp med hele 33-25- stor ros til hele holdet og trænerstaben.

Så…….fortsæt med det gode humør og spil – kom så GRØN.

Målscorer: Christina Pedersen 14, Rina Rexhepi 7, Nikoline Brandi 5, , Carla Bendesgaard 3, Maria Pedersen 2 , Anne Cathrine Hjort og Emilie Bech hver 1 mål.

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U16 Piger

Website Security Test