Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot U18P sejr

Tom Kristensen, udgivet d. 29. januar, 2018

U18-pige liga: Skanderborg Håndbold – FC Midtjylland Ungdom 22-21 (8-10)

Det var en rigtig dejlig skalp Skanderborg-pigerne kunne tage, da de slog FCM på hjemmebane denne søndag eftermiddag. Det så dog ikke ud til at skulle gå den vej, da pigerne var bagud med to mål ved halvlegen og yderligere kom bag ud med fem i starten af 2. halvleg.
Men holdet, trænerne og ikke mindst målvogter Anna Kristensen ville det anderledes og godt hjulpet af en timeout fra FCM i de sidste sekunder af kampen, gjorde at Skanderborg kunne gå fra banen med en et-måls sejr.

”Det var en rigtig arbejdssejr, hvor jeg vil rose pigerne for deres omstillingsparathed”, sagde træner Daniel Rensch efter kampen. ”Vi har aldrig prøvet at spille 7-mod-6 i kamp, men efter lidt begyndervanskeligheder lykkedes det rigtig flot.
Vi holder desuden tempo i vores defensiv, og holder os til det aftalte koncept, hvilket giver to gode point på kontoen.”

Næste kamp er også en hjemmekamp – denne gang tager vi imod Viborg HK i Træningshallen på Fælleden på onsdag den 31. januar kl. 19.30.

Skanderborgs mål blev scoret af:
Majken Hedegaard 5, Sofie Sletskov 4, Sofie Schelde 3, Sara Rexhepi 3, Josefine Thorsted 2, Cilla Sturm Jespersen 2, Maria Schmidt 1, Ida Gerdes 1 og Emilie Jäger 1

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Piger

Website Security Test