Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fejende flot sejr over Horsens

Webredaktør, udgivet d. 15. januar, 2018

Referat Skanderborg Håndbold – Horsens Elite, 27-19 (7-12)

At Skanderborgdamerne var ramt af skader og af at have mistet spillere, der er rykket til andre klubber, havde tydeligvis fået holdet til at rykke ekstra sammen søndag eftermiddag, da Horsens var på besøg. Ny spiller i truppen er en gammel kending, Melanie Fuglsbjerg, som medbragte tempo i angrebsspillet og gjorde det godt i sin debutkamp.

Gæsterne havde vundet deres seneste ti kampe, men den flotte stime blev kraftigt brudt, da de nærmest blev fejet ud af Fælledhallen.

Vi spillede en meget flot forsvarskamp og spillede generelt fornuftigt og klogt, lød det fra en meget tilfreds skanderborgtræner, Kristian Danielsen, efter kampen.

Han og de mange tilskuere kunne se et forsvar, der efter det første minut, hvor Horsens fik sit første mål, lukkede helt ned de næste syv minutter. Dog blev det heller ikke til mange mål for Skanderborg i kampens første minutter, og holdene fulgtes ad det første kvarter til 4-4.

Men derefter satte Skanderborg yderligere fart på, og Horsens fik ikke scoret et eneste mål i 11 minutter, alt imens Skanderborg tog føringen og øgede den til 9-4. Horsens kom dog på 10-7 få minutter før pausen, men en Skanderborgtimeout blev omsat til endnu to Skanderborgmål. 12-7 ved pausen.

Tættere på end fire mål kom Horsens ikke, og med et kvarter igen førte Skanderborg 19-13. Monika Kongsgaard i målet havde leveret flere flotte redninger bag et godt kæmpende forsvar, og da hendes kollega, Emilie Jakobsen, overtog målet ved et Horsens-straffekast, blev det til endnu en redning, og lyset blev slukket yderligere for Horsens, som snart var bagud med syv mål.

Med fart og flow i angrebsspillet blev det til mange flotte kombinationer og assists, som førte til mål for Skanderborg, samtidig med at antallet af tekniske fejl var få.

Gæsterne kom godt nok ned på fem måls afstand med fem minutter tilbage af kampen, 23-18, men endnu nogle redninger og scoringer fra hjemmeholdet gav en sikker sejr til Skanderborg på otte mål.

Med sejren og nu 20 point i 14 kampe er Skanderborg rykket op på fjerdepladsen i 1. division med Horsens lige over med 22 point.

Dagens kampsponsor var det lokale dametøjsfirmaet Cero Etage som havde udloddet en lækker dunjakke. Den heldige vinder, som blev trukket i pausen, ses her sammen med sportschef Henrik Lyngby:

På lørdag 20. januar spiller holdet i Ringsted, som ligger på ottendepladsen i tabellen med 16 point. Og få dage senere, tirsdag 23. januar, spiller Skanderborgdamerne atter i Skanderborg, men denne gang på den gamle hjemmebane i Morten Børup Hallen, hvor Vendsyssel kommer på besøg. Holdet håber atter at se en masse tilskuere i hallen – aka Cigaræsken!

Målscorere for Skanderborg: Katrine Larson 7, Trine Knudsen 6, Sidsel Mejlvang 6, Caroline Svarre 3, Stine Holm 2, Sofie Alnor 1, Melanie Fuglsbjerg 1, Sofia Deen 1.

Website Security Test