Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

AVK inviterer til testkamp i Ry torsdag

Webredaktør, udgivet d. 28. januar, 2018

Torsdag  den 1. februar spiller The Green Gunmen den sidste testkamp inden 888Ligaen starter op igen den lørdag 10. februar mod Ribe-Esbjerg HH på hjemmebane.

Kampen arrangeres i samarbejde med hovedsponsor AVK og Ry Håndbold, der  inviterer indenfor til testkampen i Ry Hallen der starter kl. 18.00.

Inden kampen vil spillere fra Skanderborg ligamandskabet lave træning for U12 piger og drenge fra Ry Håndbold. Der var rigtig stor deltagelse til et lignende arrangement for 2 år siden i Ry Hallen, hvor AVK også er lokal hovedsponsor for den aktive håndboldklub.

På Skanderborgs mandskab er der chance for at den ny tilkomne Minik Dahl Høegh kommer på banen og får debut i den grønne trøje, efter han er kommet til i EM pausen fra Århus Håndbold.

HCM og Skanderborg har allerede mødt hinanden 2 gange i grundspillet i 888Ligaen, hvor den endte med en sejr til begge hold, så de 2 mandskaber kan tidligst mødes igen i et eventuelt kvalifikationsspil i April måned.

Der er desværre lidt tvivl om hvilket mandskab der stilles med fra modstanderne fra HCM. Der foregår p.t. en række forhandlinger om at redde klubbens fortsatte eksistens og vi er i løbende dialog med klubbens sportschef omkring omkring kampen på torsdag. Det er lidt uklart hvilke spillere der er til rådighed til kampen men i bedste fald er der gensyn med de 2 norske landsholdsspillere Eivind Tangen og Esben Lie Hansen, der netop har deltaget i EM i Kroatien. Vi håber at gæsterne fra HCM stiller i stærkeste opstilling, men det er p.t. lidt uklart hvilket mandskab de har til rådighed.

AVK inviterer som sponsor på denne testkamp til gratis liga håndbold i Ry Hallen på torsdag kl. 18.00, ligesom virksomheden inviterer medarbejdere til at overvre kampen der fljtes op kl. 18.00. 

Efter kampen er AVK vært for spisning for de 2 mandskaber i Ry Hallen.

Vel mødt i Ry Hallen på torsdag kl. 18.00 til den sidste testkamp.

Website Security Test