Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

1. div. damer ramt på ressourcerne

Webredaktør, udgivet d. 11. januar, 2018

Forud for sidste halvdel af sæsonen, er Skanderborg Håndbolds 1. divisions damer desværre blevet ramt på ressourcerne i vores bagkæde. Først blev Stine Kristensen ramt af en alvorlig skulderskade, efter en uheldig takling, og blev opereret kort før jul. Sidste træning inden jul meddelte Louise Søndergaard, vores hårdt skydende højre back, at hun ønskede at afbryde samarbejdet, og i stedet tørne ud for vores konkurrenter fra Bjerringbro FH. Og mellem jul og nytår blev summen af dårlige nyheder fuldendt, da Othilia Christensen var blevet kontaktet af Silkeborg Voel, som ønskede at tilknytte hende til deres ligahold, for den resterende del af sæsonen, og det tilbud ønskede hun at takke ja til.

Det efterlader resten af holdet i en vanskelig situation, og vores målsætning om fortsat at spille med om oprykningen til ligaen er blevet forringet, men vi nægter at give op, og vi har stadig store forventninger og tro på vores talentfulde hold.

Når vi udvikler talentfulde spillere, forstår vi udmærket, at de største talenter fortsætter deres udvikling i de bedste ligaklubber, og vi tager opgaven med at udvikle nye talenter på vores kappe, men når spillerne forlader os midt i sæsonen, er trænernes arbejdsbetingelser umulige, og jeg har den dybeste respekt for cheftræner Kristian Danielsen og Daniel Rensch evne til at holde fokus og motivationen. For resten af holdet er situationen også træls, for bedst som man har opnået momentum, fjernes en del af fundamentet.

Sidste sæson mistede vi også to spillere i julepausen, Nikoline Olsen og Ida Mikkelsen, og som sportslig ansvarlig må jeg tage ansvaret for, at vi i Skanderborg Håndbold ikke har et setup, der er stærkt nok til at fastholde spillere i en hel sæson.

Jeg har brugt mange timer i juleferien på at tænke situationen igennem, og de næste måneder må vise, om der kan findes en løsning.

Vi har stadig et super godt træningsmiljø, og et fantastisk træningssamarbejde med Aarhus United, så vi fortsætter ufortrødent.

Henrik Lyngby

Sportschef damer

Website Security Test