Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vigtig sejr over Roskilde

Webredaktør, udgivet d. 2. december, 2017

Referat Roskilde Håndbold – Skanderborg Håndbold 23-28 (10-16)

Det var en vigtig skalp, som Skanderborgs håndboldkvinder hentede lørdag eftermiddag i Roskilde. De to hold lå helt tæt i tabellen på 4.-5. pladserne, hvor Skanderborg havde 14 point og Roskilde 12, så meget var på spil for begge hold.
Efter at have byttet mål de første ti minutter fik Skanderborg trukket fra med fint angrebsspil og flotte mål. Emilie Jacobsen var en mur i målet med rigtig mange store redninger, og halvlegen blev vundet 16-10.
Efter pausen fortsatte Skanderborg den gode stime i nogle minutter og kom foran med syv mål. Men Roskilde og ikke mindst profilerne Olivia Black, Nanna Stormly og Line Werngren ville det anderledes. Hjemmeholdet fik halet godt ind på Skanderborg, og efter ni minutter stod der 14-18. Skanderborg fik dog trukket fra igen de næste tre minutter til 14-21. Men atter engang slog Roskilde til, og antallet af tekniske fejl og brændte skud hos Skanderborgs spillere steg. Med fem minutter igen var hjemmeholdet kun et enkelt mål fra Skanderborg, 23-24!
Netop tætte afslutninger har været en af Skanderborgs store udfordringer, men denne gang lykkedes der at holde hovedet koldt.

Med agressivitet i forsvaret af blandt andre Sidsel Mejlvang, som erobrede flere bolde, og et kontramål fra en skæv vinkel af Stine Holm foruden en sikker scoring af venstrefløj Sofie Alnor så det godt ud.
Efter et tilkendt straffe til Mejlvang, kunne Katrine Larson, efter i første omgang at have brændt på straffe, samle riposten og score til slutresultatet 23-28 fire sekunder før tid.
Endnu engang fordelte scoringerne sig bredt på mange forskellige spillere.

Det er rigtig dejligt at kunne tage de to point med fra Roskilde i dag – et sted, vi ofte har haft rigtigt svært ved at spille. Vi viser rigtig flot spil og kynisme i 1. halvleg, dog uden vi rammer den ønskede forsvarsintensitet. Vi formår at forsvare os to gange mod et godt kæmpende Roskildehold, hvor vi egentlig har muligheder for at lukke kampen, men får ikke omsat chancerne til de nødvendige scoringer. I sidste ende vinder vi kampen og endda med en pæn margen – så alt i alt er vi rigtigt godt tilfredse, og jeg kan konstatere, at angrebsspillet begynder at sidde i skabet, og omstillingerne begynder at komme, siger Skanderborgs cheftræner Kristian Danielsen.

Målscorere: Trine Knudsen 5, Sidsel Mejlvang 4, Othilia Christensen 4, Sofie Alnor 3, Katrine Larson 3, Stine Holm 3, Louise Søndergaard 2, Kristina Sommer 2, Caroline Svarre 1, Sofia Deen 1.

Website Security Test