Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drengene vandt puljen

Tom Kristensen, udgivet d. 11. december, 2017

U18 drenge 1 division: Skanderborg Håndbold – Esbjerg UH 28-26 (13-11)

Sejr i sidste kamp før jul

Fredag 8/12 fik U18 drengene besøg fra Esbjerg. En kamp som startede meget jævnbyrdigt og som bølgende frem og tilbage gennem det meste af 1. halvleg. En halvleg hjemmeholdet aldrig opnåede større føring end 3 mål. Så en relativ tæt halvleg sluttede med en føring til hjemmeholdet på 13-11.
2. halvleg blev meget lig første igen med Skanderborg i front det meste af tiden, selv om det til tider var helt tæt. Mod slutningen blev der dog aldrig tvivl om resultatet og drengene kunne med sejren konstatere at de blev vinder af 1. division da BSV tabte til Århus. Kampen bød på debut til Magnus Falborg som er tilbage efter langvarig skade, han kvitterede også med scoring.
Igen blev bænken brugt flittigt, så alle var i aktion.
Slutresultatet blev 28-26.
Målscorer for Skanderborg: Kristoffer Vestergaard 9, Lukas Eichwald 5, Thomas Munk 4, Christian Jacobsen 2, Frederik Skov 2, Kristian Olsen 2, Benjamin Jørgensen 2, Lasse Aebeloe 1, Magnus Falborg 1

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Drenge

Website Security Test