Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr i elitecuppen

Tom Kristensen, udgivet d. 13. december, 2017

U18 drenge elitecup : Skanderborg – Skjern 40 – 16 (19-9)

Godt nok er vi tæt på Jul, men Skanderborg´s U18 drenge var ikke i gavehumør, da Skjern Håndbold tirsdag aften gæstede Fælleden til pokalhåndbold. Skanderborg kom flyvende fra start og var efter bare ti minutter foran 8-2. Den forrygende start skulle vise sig at være et billede af styrkeforholdet mellem de to mandskaber, og Skanderborg kunne derfor gå til halvleg med en føring på hele 19-9!

Efter pausen fortsatte den store Skanderborg dominans, og det var tydeligt at se, at forskellen er stor, når top og bund fra landet bedste U18 række krydser klinger i pokalturneringen.

Et flot spillende Skanderborghold fik vist mange fine detaljer og god variation i spillet, men holdet skal først og fremmest have stor ros for en koncentreret indsat i alle 60 minutter, og derfor blev føringen øget gennem hele kampen.

Med storsejren slutter U18 drengene 2017 af med avancement til Elitecuppens ¼ finaler, og med 1. pladsen i 1. division må det siges at være et mere end godkendt efterår.

Målscorere: Kristian Olsen 7, Magnus Taulbjerg 7, Frederik Skov 5, Benjamin Østermark 4, Lukas Eichwald 4, Magnus Falborg 4, Frederik Iversen 3, Frederik Damgaard 3 (2), Mads Svangren 2, Andreas Søgaard 1.

Redningsprocenter: Salah Boutaf 66 %, Tobias Nordahl 39 %.

Website Security Test