Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Travlhed på sportschefens kontor

Webredaktør, udgivet d. 2. december, 2017

Selvom vi kun er halvvejs igennem sæsonen er der i den grad travhed på sportchefens kontor i Skanderborg Håndbold.

Vi har længe været i gang med at forberede 2018/2019 truppen og lige nu spidser tingene voldsomt til. Vi er i forhandlinger med mange både nuværende og potentielle nye spillere og jeg får set rigtig mange håndboldkampe og spillere for øjeblikket. Vi har rigtigt mange kontraktudløb efter denne sæson, så det er et stort puslespil at skulle lægge, men en meget positiv opgave føler jeg. Interessen for at spille i Skanderborg er heldigvis stor, og det på trods af vi fik en tung start på sæsonen med mange nederlag i de første kampe, men heldigvis peger pilen nu i den retning vi havde håbet på og det bemærkes også blandt de spillere der er på jagt efter en ny klub til sommer.

Vi havde yderst begrænset udskiftning før denne sæson, jeg vil faktisk sige det var usædvanligt få udskiftninger for vores hold og det bliver ikke helt det samme til sommer. Vi kommer til at se en del nye spillere i den grønne trøje fra 2018 og dermed også nogle som vi siger farvel til når denne sæson ebber ud. Det er både spillere der selv ønsker at skifte klub, men også spillere som vi ikke forlænger aftalen med. Der er rigtigt mange forhandlinger i gang på kryds og tværs lige nu, og det fortsætter de kommende dage, uger og måneder, for med vores begrænsede budget er vi nødsaget til at være yderst omhyggelige og prøve at træffe de rigtige valg på samtlige pladser. Det handler om at lægge puslespillet i den rigtige rækkefølge, og det kan godt være en vanskelig proces.

Det står fast på nuværende tidspunkt at blandt de nuværende spillere siger vi farvel til Andreas Væver og Frederik Ladefoged. Andreas har vi vidst igennem længere tid at han gerne ville prøve noget andet i næste sæson efter 20 år i Skanderborg, mens Frederik Ladefoged har valgt at udnytte en option i sin kontrakt efter denne sæson. Han var oprindeligt på en 3 års kontrakt men kunne købe sig ud efter de første 2 år, og det har han desværre valgt at gøre. Klubben får en pose penge for hans option men vi havde hellere valgt at beholde Frederik, som har gennemgået en flot udvikling fra reservespiller i TTH til førstevalg i Skanderborg de seneste 2 sæsoner. Vi er lidt ærgerlige over at vi ikke får mulighed for at profitere af den udvikling næste sæson, men vi må bare acceptere at de andre klubber har voldsomt mange flere penge end vi har pt i Skanderborg. Det faktum arbejder vi stenhårdt på at ændre, men sådan er verden skruet sammen i dag.

Derudover forhandler vi med en del spillere fra den nuværende trup men også med en del spillere udefra. Vi har allerede sikret os nogle underskrifter fra nye udefrakommende spillere, som vi snart kan offentliggøre og der er nogle rigtigt spændende navne imellem. Jeg er meget positiv i forhold til næste sæson, for interessen er stor. Markedet er meget spændt for øjeblikket, for der kommer også en del spillere ind til den danske liga fra udlandet og en del klubber slanker trupperne  disse år, så der er også kamp om pladserne på holdkortet i den danske 888Liga. Skanderborg Håndbold har jo en god tradition for godt træningsmiljø og rigtigt mange gode cases med spillere der har gennemgået en god udvikling i deres tid i Skanderborg, så der er mange navne i spil til vores trup til den kommende sæson.

Vi har endnu ikke fået nævneværdigt flere penge til den kommende sæson, og vi vil gerne længere op i tabellen end vi ligger på nuværende tidspunkt, så vi skal virkeligt vende hver en sten for at få et så konkurrencedygtigt hold som muligt, og det bruger vi rigtigt mange timer på i senior elite i disse uger. Vi er i gang året rundt men disse uger er virkeligt højtid og nogle meget afgørende uger for vores klub.

Website Security Test