Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

SH søger ny key account manager

Webredaktør, udgivet d. 20. december, 2017

Bestyrelsen i Skanderborg Håndbold har været nødsaget til at træffe en meget kedelig og trist, men nødvendig, beslutning omkring sponsorarbejdet i klubben.

Grundet et langvarigt sygdomsforløb hos vor nuværende relationship manager gennem de seneste halvandet år, Hanne Justesen, har vi ikke set anden udvej end at gå i gang med at søge en ny medarbejder til hurtigst mulig tiltrædelse.

Vi har været nødsaget til at opsige Hanne Justesen med udgangen af december måned, hvilket har været en rigtig ærgerlig og svær beslutning.

Vi har været utrolig glade for Hannes arbejde igennem de seneste 2 sæsoner, og vi ville rigtigt gerne have arbejdet videre med Hanne, så hun kunne fortsætte det gode arbejde, hun har startet op i Skanderborg Håndbold.

Hanne Justesen har været med til at føre klubben igennem skiftet fra Morten Børup Hallen og op på Fælleden, og hun har virkelig været en stor drivkraft og stærkt medvirkende til , at pilen nu langt om længe peger i den rigtige retning for vores klub.

Ingen ved desværre hvornår, Hanne igen er kampklar, så bestyrelsen har desværre ikke set anden udvej  end at starte processen op med at finde en ny medarbejder hurtigst muligt.

Det er bestyrelsens håb, at vi i klubben er kommet så langt med vores forretningsplan, når Hanne Justesen forhåbentligt snart igen er frisk og klar til at genindtræde på arbejdsmarkedet, at vi igen kan tilknytte Hanne i hendes hidtidige stilling, som hun så flot har bestridt gennem de seneste halvandet år.

Herfra skal der lyde en meget stor tak til Hanne Justesen for det arbejde ,hun har udført i klubben, og god bedring til Hanne og hendes familie.

Vi håber som sagt ikke, at dette bliver et farvel men derimod et ”på gensyn”

Rekrutteringen af ny key account manager  for Skanderborg Håndbold varetages af Bjarne Bukdahl fra Bukdahl Consulting. Stillingen er opslået på jobindex.dk

Website Security Test