Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny venstre fløj hentes i BSV

Webredaktør, udgivet d. 5. december, 2017

25 årige Lars Skaarup fra BSV bliver fra sommeren 2018 ny venstre fløj i Skanderborg Håndbold.

Sportschef Torben Væver:

Vi har lavet en 3 årig aftale med Lars Skaarup fra næste sæson, som direkte erstatning for Andreas Væver der rejser videre efter 20 år i den grønne trøje. Lars er en lynhurtig og træfsikker fløjspiller som allerede har prøvet en del i hans karriere. Han var tidligt i hans seniorkarriere i både Lemvig og Team Tvis Holstebro hvorfra han skiftede til Randers HH for 4 sæsoner siden. Han var i Randers i 3 sæsoner og med på holdet da de rykkede op i 888Ligaen før sidste sæson og også med til at rykke ned igen. Lars Skaarup var således også deltager i den legendariske kvalifikationskamp i Cigaræsken mellem Randers og Skanderborg, som for mange står som en af de mest dramatiske kamp i klubbens historie.

Før denne sæson skiftede Lars til BSV, og har således Orangeriet i frisk erindring efter BSV nederlaget på 20-24 for få uger siden. I den kamp nettede Lars Skaarup en enkelt gang mod hans kommende holdkammerater, i de få minutter han fik på banen.

Lars har nikket til den rolle som han kunne få i Skanderborg Håndbold og vi syntes han ligner et rigtigt godt match til Skanderborgs trup fra den kommende sæson. Vi har fulgt ham på tætteste hold igennem mange sæsoner og vi var egentligt ikke så meget i tvivl om at Lars ville være et godt valg til vores hold. Da interessen var gensidig tog det ikke lang tid for os om at blive enige om en aftale og vi glæder os til at byde Lars velkommen i Orangeriet til sommer.

Vores nye Gunman kommer forbi hans nye hjemmebane lørdag den 16/12 i forbindelse med hjemmekampen mod HCM, og hilser på både sponsorer og tilskuere via Morten Vest interview i midtercirklen.

Stort velkommen til Lars Skaarup fra 1/7-2018 og 3 år frem.

Website Security Test