Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny højre back på plads

Webredaktør, udgivet d. 21. december, 2017

The Green Gunmen har sikret sig et nyt ungt spirrende talent på højre back til den næste sæson,

21 årige Mathias Bitsch fra Skive bliver ny mand på højre back de kommende 2 sæsoner, og skal være med til at lukke hullet efter Kasper Irming, der ikke fortsætter i den grønne trøje.

Cheftræner Nick Rasmussen er glad for den nye signing

Det er et godt bud på en af Dansk håndbolds fremtidens profiler på højre back som vi får fornøjelsen af de kommende sæsoner. Jeg har fulgt hans udvikling i mange år og jeg syntes det er en rigtig spændende type på højre back. Han har helt klart hans styrke i den offensive del, hvor han har et meget giftigt skud og er i stand til at spille det hurtige spil som  vi praktisere her i klubben. Mathias har vist han kan præstere under stort pres. Det så vi eks. under U21 VM i sommers hvor han nærmest alene mand spillede Danmark i VM finalen med imponerende 11 mål imod storfavoritterne fra Frankrig.

Han er stadig en meget ung spiller som langt fra er færdigudviklet som håndboldspiller, men jeg er overbevist om at Skanderborg er et godt sted for Mathias at udvikle sig videre efter 2 gode år i 1. division i Skive. Det er en klog ung mand der er meget bevist om hans fortsatte udvikling, så jer er overbevist om at det bliver et rigtigt godt skifte for både Mathias og Skanderborg Håndbold.

Mathias Bitsch er 21 år og fik sin håndboldopvækst i Resen. Som 13 årig skiftede han til TTH Holstebro og de seneste 2 sæsoner har han optrådt i den blå trøje i Skive fH.  

Kontrakten er gældende for de kommende 2 sæsoner.

Website Security Test