Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Meget tæt på point i Skjern

Webredaktør, udgivet d. 23. december, 2017

Skjern Håndbold – Skanderborg Håndbold 31-30 (14-10)

888Ligaens duks Skjern Håndbold på udebane kan godt være en ualmindelig stor udfordring for alle hold med dansk postnummer. Her er der risiko for prygl og svidende nederlag og det var med den risiko at The Green Gunmen i dag drog så langt vestpå man næsten kan komme. 14 kampe i træk uden nederlag og en aktuel førsteplads i 888Ligaen betød dog ikke noget for vores, i dagens anledning White Gunmen.

Trods en miserabel indledning og bagud 0-3 efter blot 3 minutter, fandt vi stille og roligt melodien uden at gå i panik. De første 15 minutter er vigtige i Skjern Bank Arena men vi kom helskindet ud af starten og var med til 6-6 efter 13 minutter.

Herfra var hjemmeholdet kyniske og med 4 mål i træk kom der lidt ro over Skjern bænken, der ellers mindede mest om en scene med Tom Hanks i Cast Away, hvor han sammen med Wilson desperat forsøgte at få kontakt til forbipasserende skibe fra stranden.  

Med 6 minutter tilbage var vi på minus 2 ved 10-12 men inden pausefløjtet var hjemmeholdet igen foran med 4 ved 14-10. Det lignede stadig en kamp på Skjerns præmisser i pausen, men sådan kom det ikke til at gå.

The White Gunmen kom endnu stærkere ud fra pausen og spillede meget flot angrebsspil. Efter 38 minutter var vi kun nede med 1 mål og herfra kom en lang periode hvor begge hold skiftedes til at score. Efter 45 minutter kom så udligningen ved 21-21 og Skjern bænken havde da fået nok og kaldte de mange stjerner til timeout i strandkanten. Hjemmeholdet gik i 7 mod 6 og det gav pote i første angreb der gav mål ved Jesper Konradsson til 22-21, men herfra gik det slet ikke hjemmeholdets vej. Skanderborg stod fantastisk i defensiven og efter Morten Ballings udligning gik vi i front efter 2 mål i træk i tomt mål af Kristian Bonefeld. Efter 48 minutter stod der 22-24 på Skjern kuben, og Tom Hanks gik all in i sidste forsøg på at blive reddet inden mørket faldt på. Og redningstjenesten kom lige til tiden. 2 straffekast og en udvisning af Kristian Bonefeld på under 3 minutter, var lige hvad hjemmeholdet havde brug for og det fik hjemmeholdet tilbage i matchen og med 6 minutter tilbage var alt igen som ved kampstart, uafgjort og 26-26.

Herfra var de berømte marginaler der skulle afgøre kampen, og dem havde Skjern håndbold fortsat på deres side. Skulle Kristian Bonefeld udvises i 2 minutter, så skulle der også være faldet indtil flere af den slags i slutfasen i den modsatte ende, men det gjorde der ikke. Kasper Irming brændte straffe og sidste uges store helt Bertram Obling havde fine redninger i slutfasen, men også en situation hvor han må tilkendes et lille drop kort. Det er håndbold når det er bedst, i slutfasen i Skjern Bank Arena. Her kan man ikke forvente at få noget foræret, og det fik vi da heller ikke i dagens opgør. Det ene mål vi manglede for at få et fortjent point med hjem til Skanderborg kunne findes rigtigt mange steder, men marginalerne tilsmilede os desværre ikke lillejuleaften i postnummer 6900 Skjern.

Vi hader at tabe i Skanderborg Håndbold, og vi var voldsomt skuffede i minutterne efter dagens kamp, men set lidt fra helikopterperspektiv så kan vi være stolte af præstationen mod rækkens duks. Vi pressede Skjern til det yderste og tvang hjemmeholdet til at holde deres start 7er på banen i samtlige 60 minutter. Det var endnu et bevis på at vores hold er kommet sig ovenpå en forfærdelig start på sæsonen, og ingen hold skal vide sig sikre når de Green/White Gunmen kommer ud efter EM pausen. En fortræffelig indsats gav desværre ikke point, men den gav løfter om flere point når februar måned kalder.

Tom Hanks blev reddet og julefreden blev sikret hos DM favoritterne, mens vi drager hjem og øver os endnu mere når juleanden er fordøjet. Sigtekornet er sat på Ribe-Esbjerg lørdag 10. februar 2018 i Orangeriet.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Balling 8, Kasper Irming 6, Frederik Ladefoged 5, Jonas Eichwald 3, Kristian Bonefeld 2, Morten Kirk Olesen 2, Martin Mauer Larsen 2, Nikolaj A. Nielsen 1, Andreas Væver 1.

Målscorer Skjern Håndbold:

Marjus Olsson 6, Bjarke Christensen 6, Anders Eggert 4, Bjarte Myrhol 4, Kasper Søndergaard 4, Jesper Konradsson 3, Rene Rasmussen 2, Christoffer Cichosz 1, Jonathan Stenbäcken 1.

Tilskuere 2.902

Website Security Test