Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

En bevæget hilsen fra Håndboldhanne

Webredaktør, udgivet d. 20. december, 2017

Kære Skanderborg

De sidste halvandet år har rummet noget af den bedste tid og noget af den værste tid i mit liv. Jeg har knuselsket hvert sekund af det hektiske håndboldliv med spillere, sponsorer og ikke mindst alle de fantastiske frivillige, der har lært mig noget om fællesskab og fightervilje.

Fightervilje, som jeg skal bruge nu! I maj blev jeg ramt af, hvad der senere blev diagnosticeret som kronisk, spontan nældefeber. En sjælden, autoimmun hudsygdom, som ikke er livstruende, men som er uudholdelig. I august begyndte jeg en behandling, som dæmper symptomerne. Kronisk nældefeber kan ikke kureres, den skal brænde ud af sig selv, og det gør den på et tidspunkt. I september kom jeg tilbage til Skanderborg, og det var så dejligt at se jer alle sammen! Men nældefeberen fulgte med og blussede med jævne mellemrum op, og det pressede mig til det yderste. I oktober fik jeg en voldsom opblussen, og så knækkede filmen for mig. Det er meget forvirrende pludselig at være det totalt modsatte af sig selv, noget jeg aldrig havde troet skulle ske for mig.

Nu har Jens og Torben og jeg haft en, for mig, bevæget snak om, at vi løsner båndet mellem SH og jeg. I har brug for en stærk, glad og fri person, der kan samle alle trådene op og fortsætte den positive udvikling i klubben. Og jeg har brug for ro til at blive rask og få balance mellem krop og sind, hvad der er meget tiltrængt.

Klubben har heldigvis åbnet en dør for, at jeg kan vende tilbage til Skanderborg Håndbold, når jeg bliver klar til at genoptage mit arbejdsliv, hvilket glæder mig meget i en ellers meget svær tid.

Båndet er løsnet, men det er ikke klippet over, og uanset hvad der sker, vil mit hjerte altid altid være grønt!

Kærlig hilsen

Håndboldhanne

Website Security Test