Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Cornelius Kragh til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 8. december, 2017

Det er med stor stolthed vi kan offentliggøre at Skanderborg Håndbold fra sommeren 2018 og 3 sæsoner frem kan skrive navnet Cornelius Kragh på holdkortet.

Den 22 årige bagspiller kommer til Skanderborg efter 2 sæsoner i Skjern Håndbold, hvor han i sidste sæson var med til at vinde DM sølv.

Sportschef Torben Væver:

Cornelius har stået øverst på vores ønskeliste i flere år efterhånden og det er virkeligt en stor tilfredsstillelse at det nu endeligt er lykkedes at få ham til Skanderborg. Det er en spiller vi ser et meget stort udviklingspotentiale i og en vigtig brik i vores mål her i klubben om at rykke højere op af ranglisten i Dansk håndbold.

Cornelius Kragh fik sit gennembrud som seniorspiller i Nordsjælland hvor han scorede et hav af mål de 2 første sæsoner som senior, og her fik han vist at han er en af fremtidens helt store profiler.

Han tog et meget stort skridt fra nedrykkede Nordsjælland til Skjern Håndbold før sidste sæson, og det viste sig også at det måske var et lige stort nok skifte i forhold til en ung spiller på kun 20 år. Det er blevet til begrænset med spilletid og det er naturligvis med udsigt til en anden rolle at Cornelius Kragh har valgt at næste step i karrieren skal foregå i Skanderborg.

Vi glæder os rigtigt meget til at se Cornelius i den grønne Skanderborg trøje til sommer og vi håber og tror at dette skifte er det helt rigtige for begge parter.

Hovedpersonen selv ser frem til at begynde i Skanderborg efter sommerferien:

Min tidligere klubkammerat Morten Balling har bekræftet det indtryk, jeg har af Skanderborg. En klub i ordets bedste forstand med et inspirerende træningsmiljø, et stærkt ungdomsarbejde og en masse frivillige klubmennesker, der knokler i kulissen. Sådan et miljø er jeg selv rundet af, så det giver en ekstra motivation, siger den 22-årige københavner, der havde tilbud fra klubber i både ind- og udland, før valget faldt på Skanderborg.

Efter to ekstremt oplevelses- og lærerige sæsoner i Skjern, var det vigtigt for mig at træffe det helt rigtige valg. Jeg har en virkelig god fornemmelse med Skanderborg og klubbens ambition om at bide sig fast i top 8 i de kommende sæsoner.

Website Security Test