Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Caroline Svarre til ligaklub

Webredaktør, udgivet d. 19. december, 2017

Pressemeddelelse

I går (mandag red.) kunne vi igen med stolthed se en af vores unge, som har været igennem et kontinuerligt træningsforløb, med først et fire årigt SHEA-forløb og et seniorår, tage skridtet op i dameligaen, da Caroline Svarre blev præsenteret som en vigtig brik i TTH Holstebro kommende trup til næste sæson.

”Caroline er indbegrebet af hårdt flid og det er fedt at se de mange års arbejde nu betaler sig og hun kan prøve sig af i en etableret ligaklub. Jeg er i bogstaveligt forstand sikker på, at Caroline kan tackle den kommende modstand og hendes mange kvaliteter på og udenfor banen bliver et kæmpe aktiv for TTH Holstebro kommende ungseniorhold og miljø.” Udtaler træner Kristian Danielsen.

Vi ønsker Caroline alt mulig held og lykke i hendes nye klub!

Website Security Test