Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ærgerligt nederlag i Aalborg

Webredaktør, udgivet d. 18. december, 2017

Referat EH Aalborg – Skanderborg Håndbold, 29-24 (11-11)

Den tidligere Skanderborgspiller Laura Damgaard gjorde ondt på sine gamle håndboldkammerater, da de lørdag var i Nørre Sundby og spillede 2017’s sidste turneringskamp. 11 mål i alt blev det til fra hendes hånd.

Skanderborg var nogle mål bagud det meste af første halvleg, men med en scoring få sekunder før pausefløjtet og en redning i sidste sekund stod den helt lige, 11-11, ved pausen.

Herefter byttede holdene mål i det næste kvarters tid, til der stod 19-19. Med seks et halvt minut igen stod der 24-23. En sejr eller uafgjort var ikke helt umulig for Skanderborg.

Men et par mislykkede kontraforsøg og tekniske fejl fra Skanderborgs side betød, at Aalborg stille og roligt øgede føringen til 26-23 med fire minutter igen. Hverken en Skanderborg-timeout, en mandsopdækning af Laura Damgaard eller syv mod seks-spil kunne ændre på, at Skanderborg ikke scorede de sidste næsten syv minutter (bortset fra et enkelt i sidste minut). Og da Aalborg derudover fik smidt nogle bolde i gæsternes tomme mål, endte resultatet med at se noget værre ud for Skanderborg, end set over hele kampen.

Skanderborgs cheftræner Kristian Danielsen siger:

Kampen blev ligeså intens, som jeg havde forventet, hvor begge hold havde mere end svært ved at få spillet til at flyde. Vi fik desværre ikke ramt vores gameplan angrebsmæssigt og fik afviklet en kamp på individuelle præmisser – her var Laura bare rigtig god, og jeg må erkende, jeg skulle have taget hende væk noget tidligere. Afslutningen på 2. halvleg er selvfølgelig drøn ærgerlig – men nok meget sigende for det niveau, vi rammer i kampen, og som jeg vurderer for begge holds vedkommende, ikke var en topkamp værdigt – men yderst intenst blev det!

Holdet spiller næste kamp lørdag 6. januar i Hadsten kl. 13.30. Sidst de to hold mødtes, var i Skanderborg, og da vandt Hadsten med et enkelt mål, så der er lagt op til revanche.

Målcorere for Skanderborg: Katrine Larson 4, Othilia Brøndum Christensen 4, Sofie Alnor 3, Trine Knudsen 3, Sofia Deen 3, Kristina Sommer 2, Sidsel Mejlvang 2, Caroline Svarre 1, Mathilde Pape 1, Stine Holm 1.

Website Security Test