Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Årets sidste kamp

Webredaktør, udgivet d. 14. december, 2017

Optakt EH Aalborg – Skanderborg Håndbold, lørdag 16/12 kl. 15.00 i Nørresundby Idrætscenter.

Sidste kamp i 2017 byder på et ægte topopgør, hvor vi skal en tur til det nordjyske, og besøge EH Aalborg. Et hold som har forstærket sig markant optil denne sæson, hvor spillerne Julie Aagaard, Kaja Kamp, Siri Seglem, Julie Jensen, Ana Vojcic og vores egen Laura Damgaard er kommet til. En række spillere med stor rutine og erfaring fra ligaen. Dertil besad truppen i forvejen talentet Line Berggren Larsen og rutinerede Kristina Bille, som er tilbage efter en næseskade.

De mange profiler ligner at være solidt sammenspillet nu og udover den første kamp på udebane i Sønderjyske, har der kun været en enkelt svipser mod Horsens på hjemmebane. En kamp hvor Horsens målvogter Frederikke Rasmussen stod stort og en kamp Aalborg egentlig havde under kontrol, men en længere scoringspause i løbet af 2. halvleg og et par marginalscoringer af Horsens vendte opgøret.

Der er lagt i oven til en rigtig god håndboldkamp. Jeg syntes vi har ramt en stærkt opadgående kurve på det seneste og glæder mig til at se om vi kan steppe yderligere op. En vane som jeg syntes begynder at være kendetegnede i topkampene og vi sætter alle sejl ind for at male pointene grønne denne eftermiddag.

Vi ønsker dommere, EH Aalborg mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

v/træner Kristian Danielsen

 

Website Security Test