Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18P måtte nøjes med uafgjort

Tom Kristensen, udgivet d. 15. november, 2017

U18-pige 1. division: Skanderborg Håndbold – Silkeborg/Voel 22-22 (11-11)

Skanderborg pigerne havde trænet koncentreret i ugen op til returopgøret mod Silkeborg/Voel, så der var lagt op til en spændende kamp i en godt fyldt Træningshal.
Hele første halvleg var en tæt affære, hvor de to hold skiftedes til at tage føringen, og halvlegen endte således meget retfærdigt uafgjort.

Anden halvleg stod i Skanderborgs tegn, og Silkeborg var ikke på noget tidspunkt foran i halvlegen, tværtimod førte pigerne fra Skanderborg med tre mål kun seks minutter før tid. Silkeborg fik dog kæmpet sig tilbage, og kampen endte med et point til hvert hold.

”Det er en ambivalent følelse at stå her efter kampen”, sagde træner Daniel Rensch efter kampen. ”Vi er sindssygt glade for 1 point, men virkelig skuffede over ikke at få 2. Jeg synes, at vi var rigtig godt forberedte til kampen og pigerne var gode til at forholde sig til, hvem der var foran dem hele tiden.
Der er stor ros til pigerne for at være omstillingsparate, og de klør på hele tiden – især Sofie Sletskov, som melder sig virkelig ind i kampen efter sin skade”, fortsætter Daniel. ”Men det må være det kollektive forsvar og vores to keepere Anna og Johanne, der er dagens helte, og vi holder et rigtig godt hold nede på 22 mål, hvilket må siges at være godkendt”, slutter træneren.

Næste kamp er allerede torsdag den 16. november, hvor vi tager imod Fredericia HK90 i Træningshallen kl. 20.00.

Skanderborgs mål blev scoret af:
Emilie Jäger 4, Sofie Schelde 4, Sofie Sletskov 4, Sara Rexhepi 4, Ida Gerdes 3, Cilla Sturm Jespersen 2 og Josefine Thorsted 1

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Piger

Website Security Test