Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18D vandt topkamp

Tom Kristensen, udgivet d. 8. november, 2017

U18 drenge 1. division: BSV – Skanderborgs 28-38

U 18 drenge vandt topkamp over BSV 32-28

1 divisions to ubesejrede mandskaber BSV og Skanderborg mødtes søndag eftermiddag i Bjerringbro. Skanderborg viste sig at være det bedste hold på dagen og vandt fortjent 28-32 efter pauseføring 12-14.
1 halvleg blev en lige affære, hvor afstanden på intet tidspunkt var mere end to mål mellem holdene. Angrebsmæssigt brillerede Skanderborg med flere individuelle aktioner anført af en vel spillende Mads Svangren, der scorede flere flotte langskudsmål. Men også BSV havde tur i den i angrebet og kom let til mange scoringer. Det førte til, at træner Jesper Holm måtte ændre forsvarsformation til en 5×1 opdækning kort før pausen. Det skulle vise sig at være en god idé. Fra 2. halvlegs start gav 5×1 forsvaret hjemmeholdet angrebsproblemer. BSV afslutningerne blev mere presset og Salah Boutaf fik bedre betingelser for at redde skuddene. Det gjorde han så i flere omgange.
I den anden ende bevægede Skanderborg spillerne sig samtidig bedre uden bold. Det gav plads på stregen, hvor specielt Andreas Søgaard fik lavet flere gode mål på flotte indspil. Pauseføringen blev på den konto udbygget til 15-20 og senere 21-27.
Det lignede en storsejr til Skanderborg drengene, men holdet tillod i slutfasen hjemmeholdets godt spilende Kristian Holm at komme til fadet i flere omgange og BSV spilleren scorede en række individuelle mål til sidst og reducere Skanderborgs sejr til 28-32.
Næste søndag er der dømt så revanche kamp, når det bliver BSVs tur til at gæste Skanderborg. Kampen spilles søndag i Fælled Hallen kl. 12.30

Målscorer for Skanderborg: Mads Svangren 11, Kristoffer Vestergaard 6, Andreas Søgaard 5, Lasse Aebeloe 4, Frederik Iversen 3, Frederik Damgaard 1, Kristian Olsen 1, Lucas Eichwald 1.

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Drenge

Website Security Test