Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16P sejr over tophold

Tom Kristensen, udgivet d. 17. november, 2017

U16 Piger 1. division:Skanderborg – Randers HK 36-24 (18-13)

Overbevisende sejr over tophold

Det var en flok glade piger og trænere efter onsdagens kamp mod Randers HK 
Efter sidste kamp mod Randers på udebane hvor pigerne tabte 31-25 var pigerne indstillet på at denne gang var det deres tur til at trække sig sejsrigt ud af kampen.
Kampen startede lidt nervøst, og de grønne kom bagud med 4 mål efter 5-6 minutters spil. Trænerne havde rystet posen lidt i forsvar og angreb, og efterhånden gav dette effekt. Vi fik styr på forsvaret, og god tålmodighed i angrebet med flotte skud, gennembrud gjorde at vi førte 13-10 efter ca 22 minutters spil. Pigerne fortsatte de gode takter og spil i angrebet som et hold, gjorde at vi førte 18-13 ved pausen (lidt pudsigt – det var samme cifre vi var bagud med i udekampen mod Randers)
2. halvleg startede med, at Klaudija reddede sit andet straffekast i kampen. Samtidig havde pigerne fået snakket i pausen om, at det gode forsvar og tålmodighed og samspil i angrebet var kodeordet for at hive sejren hjem mod Randers.
Og de gjorde som aftalt, efter 15 minutters spil i 2. halvleg førte vi med 28-17. En tendens der fortsatte resten af kampen, og dermed endte med en overbevisende sejr på 12 mål, 36-24.
Det var en fantastisk holdindsats, der gjorde udslaget, men flere spillere, bla. Christina, Rina, Maria og Nikoline gjorde sig ekstra godt bemærket. 
Nu har vi pause frem til 28. november, hvor vi skal op mod Horsens HK på udebane i Elitecupturneringen, og så har vi den vigtige kamp ude mod HEI/VRI den 30. november kl 17.40 i Bellevuehallerne i Risskov.

Så, fortsæt med det gode humør og spil – kom så GRØN.

Målscorer: Rina Rexhepi 10, Christina Pedersen 9, Nikoline Brandi 6, Maria Pedersen 4, Carla Bendesgaard 3, Alberte Ebler, Anne-Cathrine Hjort, Emilie Bech og Sofie Berthelsen hver 1 mål.

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U16 Piger

Website Security Test