Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skidt kamp af U18P

Tom Kristensen, udgivet d. 17. november, 2017

U18 piger 1. division: Skanderborg Håndbold – Fredericia HK 18-18 (8-10)

Skidt resultat for U18 pigerne

Efter mandagens flotte point mod topholdet Silkeborg kom pigerne helt ned på jorden igen efter en skidt indsats mod Fredericia. Fra kampens start virkede Fredericia mest klar, og bragte sig hurtigt foran med 2 mål. En føring de holdt halvlegen igennem, og udeholdet kunne dermed gå til pausen foran 8-10. Fredericia kom med en klar plan om at trække tempoet ud af kampen, og det lykkedes til fulde. Efter pause fik hjemmeholdet hentet Fredericia ved stillingen 13-13. Herefter bølgende kampen frem og tilbage – ingen af holdene var foran med mere end en enkelt scoring. Mod slutningen var Fredericia i front med 17-18, men hjemmeholdet fik scoret kampens sidste mål, og havde i slutsekunderne en stor chance for at afgøre kampen. Meget symptomatisk blev chancen forpasset, og retfærdigvis sluttede kampen dermed 18-18.
Kampen igennem bød på uendelig lange angreb fra Fredericia, der nærmest i alle angreb først fik retning mod mål efter en dommermarkering for passivt spil. Spillet opad banen var ligeledes ualmindelig langsom – ja nærmest i spassergang opad banen. Spillet bragte frustration hos hjemmeholdets spillere. De grønne kom nemlig til at stå i forsvar i store dele af kampen. Frustrationerne over dette smittede desværre af i den modsatte ende af banen. De gange man kom i angreb resulterede i hurtige, og til tider forkerte beslutninger, med mange brændte chancer som følge. Så en aften der hurtigt skal glemmes, og tankerne flyttes mod næste kamp den 29. november på en meget svær udebane i Esbjerg. Pigerne kan stadig selv afgøre om de skal indløse en billet til sæsonen store mål – LIGAen efter jul. Men vejen er ikke blevet lettere af pointtabet i aftes.
Målscorer fra Skanderborg: Sofie Sletskov 5, Emilie Jæger 4(3), Josefine Thorsted 3, Sara Rexhepi 2, Cecilie Pedersen 2, Sophie Stephensen 1, Sofie Schelde 1

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Piger

Website Security Test