Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr til U18D

Tom Kristensen, udgivet d. 17. november, 2017

U 18 Drenge 1. Division: Skanderborg Håndbold – Fredericia-Trelde 29-20

Onsdag aften kl. 20.15 tog Skanderborg Håndbold imod Fredericia-Trelde på Fælleden i den gamle træningshal.
Vi skulle prøve at komme ovenpå igen, efter søndagens kamp mod BSV , hvor vi led sæsonens første nederlag. Drengene var tændte fra starten og fast besluttede på at rette op på søndagens fejl og manglende gejst. Forsvaret var godt organiserede og topengageret og Fredericia-Trelde fik det svært i kampens start. De havde svært ved at komme til afslutninger, mens vi i den anden ende kørte godt på med en god blanding af kombinationer og individuelle præstationer. Drengene havde styr på spillet og gik til pause med en føring på 14 – 9.
I anden halvleg faldt tempoet lidt, men vi formåede gennem hele kampen at holde en komfortabel afstand til modstanderne. Organiseringen blev lidt løsere og der indsneg sig lidt flere tekniske fejl, men indsatsen var på alle måder godkendt. Træneren brugte hele bænken og alle havde noget at byde ind med, så der kom god variation i spillet. Slutstillingen blev 29 – 20
Målscorere for Skanderborg : Mads Svangren 6, Andreas Søgaard 5, Magnus Taulbjerg 4, Thomas Munk 4, Frederik Skov 3, Kristian Olsen 3, Christian Jakobsen 2, Kristoffer Vestergaard 1, Lasse Aebeloe 1
Redningsprocenter : Salah Boutaf 28%, Tobias Nordahl 33%

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Drenge

Website Security Test