Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sæsonens anden kamp i hovedstaden

Webredaktør, udgivet d. 10. november, 2017

Optakt Rødovre HK – Skanderborg Håndbold, søn. 12/11 kl. 15.00 i Rødovre Stadionhal.

Weekendens kamp byder på sæsonens anden kamp i København, hvor modstanderne fra Rødovre HK venter. Ny oprykkerne fra Rødovre har været igennem en hård opstart og har måtte sige farvel til to af deres profiler. Først har de måtte undvære ny tilkommende Anne-Sofie Kleemann, som desværre blev ramt af en korsbåndskade og senest har Christina Hamann rykket teltpælene op og flyttet nordpå. Andre kræfter har så taget over og specielt Simone Dillon har med sit hurtige antrit spillet rigtigt flot på det seneste.

Specielt vi i trænerteamet glæder sig til opgøret mod Rødovre, da vi begge har tilbragt en del år i klubben og har derfor også holdt kontakten og fulgt dem tæt. Rødovre har egentligt fået sat nogle rigtigt gode perioder sammen med specielt Aalborg og Horsens, men har i sidste ende måtte se sig slået. Jeg er sikker på vi møder et hold som vil kæmpe med næb og klør i deres egen hule og det bliver vores opgave, at få sat os på kampen fra start.

Vi ønsker dommere, Rødovre mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp! Og giver et kæmpe skulderklap til de hårdtarbejdende folk i Rødovers kulisse, som vi ved har så kæmpe betydning for Rødovre Håndboldklub.

v/Kristian Danielsen

 

Website Security Test