Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – BSV

Webredaktør, udgivet d. 15. november, 2017

Der findes ikke større kampe i Skanderborg end det årlige besøg fra lokalrivalerne fra BSV. Historien har budt på mange dramaer og gode og knap så gode historier de 2 klubber imellem og torsdag er tiden inde til lokalopgør af fineste slags anno 2017/2018 sæsonen.

Fusionsklubben fra Silkeborg har på det seneste vist skræmmende offensiv styrke og lavede hele 40 mål i sidste uges hjemmekamp mod Mors-Thy Håndbold. Laver BSV 40 mål i Orangeriet torsdag aften er der næppe tvivl om at de rejser hjem med de 2 point, men mon ikke de grønne sheriffer har en plan om at dette ikke sker ?

Inspireret af den forstående kommunevalg indtog Nick Rasmussen talerstolen i byrådssalen efter den afsluttende træning og kommer med følgende valgløfter…..

Website Security Test