Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

NSH – Skanderborg 32-28

Webredaktør, udgivet d. 26. november, 2017

Nordsjælland Håndbold – Skanderborg Håndbold 32-28 (15-15)

Upåagtet at vi i dag var på udebane, så var dagens opgør et af de opgør hvor vi virkeligt havde sat næsen op efter point. Nordsjælland Håndbold var før dagens opgør blot 1 point foran Skanderborg i tabellen og efter de 2 seneste sejre i Aalborg og hjemme over BSV havde vi troen med i bussen over Fyn og Sjælland.

Det startede da også godt og før pausen var Skanderborg klart det bedste hold på banen. Fra 2-2 lavede vi 3 mål i træk og fik skabt en føring der holdt lige ti 2 minutter før pausefløjt. Vi har på 9-5 efter 13 minutter og 12-8  efter 20 spilminutter, og kampens voldsomt ivrige speaker havde en helt umulig opgave med at få det helt bovlamme hjemmepublikum med på fællessang med Volbeat. 2 gange blev han mødt med larmende tavshed og opgav derefter den øvelse i resten af kampen.

3 brændte grønne chancer i de sidste 2 minutter af 1. halvleg kostede desværre prompte i den anden ende af banen og hjemmeholdet kunne bestemt være mere end godt tilfredse med pausestillingen på 15-15.

Efter pausen kom hjemmeholdet bedst ud ovenpå den gode afslutning før pausen, og den første halvdel af 2. halvleg stod der Nordsjælland på. En dobbelt udvisning til Skanderborg efter 41 minutters spil ved 24-21 til hjemmeholdet gav panderynker hos de grønne tilskuere til dagens opgør, men det gav faktisk noget ekstra gejst og vilje hos de mørkegrønne Gunmen. 4 mod 6 i 2 minutter blev vundet af Skanderborg med 1-0 og 3 minutter senere var alt igen helt lige ved 24-24. Skanderborg havde momentum og bragte sig igen foran 26-25 med 12 minutter tilbage på klokken. Kasper Irming havde chancen for at bringe os foran med 2, men ramte indersiden af stolpen og i stedet forlangte hjemmeholdet timeout. Herfra gik det desværre kun en vej, og det var hjemmeholdets. Lasse Uth udlignede til 26-26 og efterfølgende fik Frederik Ladefoged endnu en udvisning af kampens 2 dommere. Frederik Ladefoged mente selv det kun var nummer 2 udvisning, men på kamprapporten var han noteret for 3 og fik dermed præsenteret det røde kort med 9 minutter tilbage af kampen. Der blev nedlagt protest, men efter kampen måtte Frederik Ladefoged erkende at det var rigtigt med 3 udvisninger, og dermed et korrekt rødt kort. Som en kæk tilskuer med dyb sjællandsk accent sagde i rygegården efter kampen, så var det tæt på den eneste rigtige dom i dagens opgør.

Efter udvisningen stod der kun Nordsjælland på menuen og de limegrønne oprykkere gjorde det onde ved Skanderborg og vandt de sidste 8 minutter med 7-2 og det endte med en stor fest i Helsinge Hallen for dagens hjemmepublikum.

Der er længe imellem vi laver 28 mål i Skanderborg, men det gjorde vi idag hvor Kasper Irming for første gang i denne sæson rigtigt satte sig igennem og lykkedes med afslutninger fra distancen. Til gengæld blev kampen tabt i vores defensive ende idag, hvor niveauet var mange klasser fra de 2 seneste opgør. Den står helt sikkert på samtaleterapi i Orangeriet de kommende dage inden vi tager imod Sønderjyske på Onsdag på hjemmebane.

 

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Kasper Irming 8, Morten Balling 6, Morten Kirk Olesen 4, Frederik Ladefoged 3, Martin Mauer Larsen 2, Andreas Væver 2, Nikolaj A. Nielsen 1, Kristian Bonefeld 1, Jonas Eichwald 1.

Målscorer Nordsjælland Håndbold:

Johan Meklenborg 9, Lasse Uth 4, Jesper Dahl 4, Nicolai Pedersen 3, Dan Beck Hansen 3, Oliver Roepstorff 3, Nichlas Poulsen 3, Carl-Emil Haunstrup 1, Andreas Nielsen 1, Aku Kreutzmann 1.

Website Security Test