Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Målfest i U16P opgør

Tom Kristensen, udgivet d. 13. november, 2017

U16 Piger, 1. division: Skanderborg Håndbold – Team Favrskov Håndbold 46-32

Storsejr i ekstremt målrigt opgør

Halvvejs igennem efterårssæsonen tog Skanderborg søndag den 12. november imod Team Favrskov i Fælledhallen. Team Favrskov var meget tændte på at revanchere sig fra sidste kamp – og lagde stærkt ud fra start. De første 15 minutter af kampen var Skanderborg bagefter – både i forsvaret og på måltavlen. Og selvom Alberte Ebler lagde ud med et par gode scoringer i starten af kampen – så kørte spillet ikke rigtig for Skanderborg. Især Favrskov keeperen drillede med rigtig mange gode redninger. Først efter et kvarters tid fik Skanderborg bragt balance i målscoren med en udligning af Maria Pedersen til 9-9. Og lidt senere bragte Christina Pedersen Skanderborg foran for første gang i kampen – på et straffekast. I angrebet var Rina Rexhepi godt spillende – både i forhold til afslutninger og scoringer – men ikke mindst også i forhold til assists med nogle fine frispilninger. Efter cirka 20 minutters spil kom der også gang i Skanderborg kontraerne – og 3-4 hurtige scoringer på hurtige opløb af Maria Pedersen og Nikoline Brandi var med til at sikre Skanderborg en komfortabel føring på 24-17 ved halvleg.
Anden halvleg startede desværre lidt som første halvleg – Team Favrskov kørte på fra start – og scorede, måske lidt for let, en række mål. Og selvom føringen aldrig var truet – så “tabte” Skanderborg dog de første 10-15 minutter af anden halvleg. Men som kampen skred frem fik Skanderborg lidt bedre styr på forsvaret uden man på nogen måde kan sige der var lukket af. I angrebet kunne Skanderborg relativt let spille sig frem til afslutninger – og kun en række gode redninger fra Favrskov målvogteren forhindrede Skanderborg i at runde 50 scoringer i kampen. Skanderborgs keeper Klaudija Rako forsatte de gode takter fra de seneste kampe med nogle gode, lange og præcise bolde til hurtige opløb – og dermed nogle lette scoringer til Skanderborg. Den nye pige på holdet – Kathrine Lind – fik med 4 scoringer vist, at hun er ved at finde sig til godt til rette i angrebsspillet og systemerne.
Til kampen var Julie Molbech og Sarah Tschenka Callisen desværre forsat ude med følgevirkninger af skader. Fra tilskuerrækkerne kunne de sammen med deres langtidsskadede holdkammerat Karoline Rønnow Jensen se holdkammeraterne – i en meget målrig kamp – vinde en sikker sejr på 46-32 .

Målscorer: Christina Pedersen 8, Rina Rexhepi 8, Maria Pedersen 8, Kathrine Lind 4, Anne-Caterine Hjort 4, Alberte Ebler 3, Carla Bennedsgaard 3, Nikoline Brandi 3, Sofie Berthelsen 3, Emile Bech 2

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U16 Piger

Website Security Test