Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

God udebanesejr i Rødovre

Webredaktør, udgivet d. 12. november, 2017

Referat Rødovre Håndbold – Skanderborg Håndbold, 22-27 (11-11)

Pausestillingen 11-11 gav nervøse trækninger hos det medfølgende Skanderborg-publikum, ikke mindst efter at Skanderborg havde været foran 7-2 søndag eftermiddag i Rødovre.

Hjemmeholdet, som ligger sidst i tabellen med kun ét point, kom nemlig bedre og bedre med i kampen, og efter pausen byttede de to hold mål i de først ti minutter. Men ved stillingen 17-17 vendte det. Forsvaret fik godt fat og fik stoppet Rødovres angreb, det blev til flere redninger i målet, og i angrebet lykkedes det med både førstebølgekontraer og indspil til stregen.

Skanderborg øgede stille og roligt afstanden til hjemmeholdet og kunne sikre sig en forløsende og god udebanesejr på 27-22.

Kampen gav desuden comeback til højrefløj Stine Holm efter den korsbåndsskade, som ramte hende i oktober 2016. 

Træner Kristian Danielsen var da også en tilfreds mand efter kampen.

Vi starter kampen rigtigt fint og specielt forsvaret rammer en god balance. Vi begynder dog at spille hakkende og for sidelæns i angrebet, og vi lukker Rødovre tilbage i kampen til pausen. Vi får sat et bedre angrebsspil sammen i 2. halvleg, og en mandsopdækning gør, at vi stille og roligt får lukket Rødovre ned. Det var rart at høste to point her på min gamle hjemmebane, og jeg hæfter mig specielt ved, at vi fik gang i vores kontrafase, siger Kristian Danielsen.

Skanderborg tager lørdag 18. november imod lokalrivalerne fra AGF med kampstart i Fælledhallen kl. 17. Gratis entré!

Målscorere: Trine Knudsen 8, Katrine Larson 7, Sidsel Mejlvang 3, Kristina Sommer 2, Sofie Alnor 2, Louise Søndergaard 2, Caroline Svarre 1, Stine Kristensen 1, Mathilde Pape 1.

Website Security Test