Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fredericia HK og gamle kendinge på besøg

Webredaktør, udgivet d. 2. november, 2017

Optakt 1. div. damer Skanderborg Håndbold – Fredericia HK, lør., 4/11 kl. 17.00 Fælledhallen

I dagens kamp skal vi byde velkommen til Fredericia HK, som har en hel del gamle kendinge på både holdkortet og omkring holdet. Så specielt velkommen tilbage i vores nye omgivelser på Fælled til højre- og venstrefløj Janne Brøndum Henriksen og Mette Lassen og i trænerteamet til Mikael Jensen og Søren Lassen.

Fredericia HK mandskabet har spillet rigtigt mange tætte kampe indtil videre, hvor resultatet i starten ikke faldt ud til deres fordel, men det har på det seneste vendt og de har sejret i deres to seneste opgør. Det er det hold i rækken, der i skrivende stund har den mindste difference i målscoren og det er selvom topholdene Aalborg, Hadsten og Horsens har været på besøg – det er blevet til knebne nederlag på henholdsvis 2, 3 og 4 mål. Vi er derfor utrolig bevidste om, at der venter en svær hjemmekamp, selvom der er et par placeringer til forskel i tabellen.

Holdet er bygget op omkring mrs. Fredericia i stregspiller Ida Skou Møller og de 3 nytilkommende unge bagspillere i Ida Lagerbon, Anne Berggreen og Camilla Pytlick, mens vores gamle fløjspillere fungerer som raketter i kontrafasen.

Vi har brugt ugen på at kigge indad efter Sønderjyske nederlaget og får lært af de detaljer, som blev afgørende i kampen. Jeg forventer af holdet, at vi allerede nu skal kunne begynde at se vi har flyttet os herpå og vi med hårdt og koncentreret arbejder genvinder det momentum vi havde opbygget.

Vi ønsker dommere, Fredericia mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

Gratis entré.

/Kristian Danielsen

Website Security Test