Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Forstenet 1. halvleg blev dyr

Webredaktør, udgivet d. 5. november, 2017

Referat Skanderborg Håndbold-Fredericia HK 23-26 (7-14)

Det blev en tung lørdag eftermiddag for Skanderborg, da damerne tog imod Fredericia HK.

Hjemmeholdet, der havde et et-målsnederlag til topholdet Sønderjyske med i bagagen, havde set frem til en sejr, men sådan skulle det ikke gå. Fredericia spillede klogt og udnyttede Skanderborgs mange fejl, og hjemmeholdet var som forstenet i hele første halvleg.

Fejlafleveringer, store brændte chancer og mistede bolde satte sig som frustration i hjemmeholdet, som slet ikke kunne finde vej til det fine spil, der plejer at være kendetegnende for det unge hold.

Bagud 7-14 ved pausen var gode råd dyre.

Anden halvleg startede en lille smule bedre, men det var først, da holdet gik frem i en meget offensiv opdækning med mandsopdækning af Fredericias topscorer Ida Lagerbon, at der kom skred i tingene. Louise Søndergaard kom ind efter 14 minutter og satte på tre minutter fire venstrehånds-hug ind i rap, hvilket gav både hjemmehold og tilskuere mod på tingene igen.

Langsomt fik Skanderborg sat flere og flere mål ind og vandt således anden halvleg 16-12, men da var det dog for sent at vende kampen og få bare et enkelt point ind på kontoen, og nederlaget var en realitet.
Dermed glider Skanderborg fra en fjerdeplads ned på en sjetteplads i tabellen med ti point for otte kampe.

For det første må vi konstatere, at Fredericia var uhyggeligt meget skarpere på deres ting, end vi var i dag, og det er fuldt fortjent, de vinder. Dog er det mig en større gåde, hvordan vi kan mangle så meget tilstedeværelse igennem det meste af kampen. 2. halvleg bliver én stor jagt, og meget kendetegnende for kampen får vi ikke afbalanceret drivkraften for at vinde i forhold til stressniveauet. Så når man her efterfølgende kan konstatere, at vi fik pyntet gevaldigt på resultat til sidst og let kan finde tre-fire situationer, vi skulle have tacklet meget anderledes, så er det super ærgerligt – men vi havde ikke fortjent at vinde i dag. En større mental og kollektiv off-day må man sige – vi skal i træningslokalet og kigge lidt i den mentale værktøjskasse og finde ud af, hvordan vi i kampens hede kan genfinde en eventuel manglende tilstedeværelse, siger Kristian Danielsen.

Næste kamp er på søndag d. 12. november i Rødovre.

Målscorere: Trine Knudsen 7, Katrine Larson 5, Louise Søndergaard 5, Sidsel Mejlvang 3, Sofie Alnor 1, Stine Kristensen 1, Mathilde Pape 1.

 

Website Security Test