Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første nederlag til U18D

Tom Kristensen, udgivet d. 13. november, 2017

U18 drenge 1. division: Skanderborg – BSV 22-27 (11-20)

U18D – Besejret i returopgør

U18-drengene skulle i søndagens returopgør mod BSV kæmpe for fastholdelse af førstepladsen i puljen. Efter en velfortjent sejr til Skanderborg sidste søndag, var der lagt op til endnu et brag af et topopgør – denne gang på hjemmebane.

Det var desværre BSV, der kom bedst fra start og udeholdet viste tydeligt, at de var klar til at kæmpe for revanche. BSV havde nemt ved at spille sig til gode chancer mod Skanderborgs defensiv, som ikke var klar fra start. Det var samtidig en dag, hvor Skanderborg havde svært ved at finde angrebsløsninger og var klart generet af BSV’s skæve 5-1 forsvar, som dæmmede op for Skanderborgs succes fra den første kamp med afslutninger fra Mads Svangren. Efter at være kommet bagud med 2-6 efter 5 minutter, lykkedes det dog Skanderborg at komme tilbage i kampen og få reduceret til 7-8 efter 12 minutter. Herefter gik det stærkt. BSV scorede efter behag både i stationært angreb og via hurtige mål på tekniske fejl fra Skanderborg. BSV udnyttede effektivt deres chancer til mål og kunne gå til pausen med en føring på hele 11-20.

Efter pausen så det dog ud til, at Skanderborgs spillere gik på banen med fornyet kampgejst og vilje til at vende kampen. Lasse Abeloe gik forrest med fight og vildskab og det lykkedes at reducere BSV’s forspring til 4 mål efter 12 minutter, ikke mindst pga. Salah Boutaf, der holdt målet rent, og det forbedrede defensive arbejde gav nogle hurtige mål på kontra. BSV’s Jens Dolberg fik dog lukket udeholdets scoringskrise med et par scoringer. Skanderborg kæmpede videre og fik reduceret yderligere, så forskellen nu blot var 2 mål. Skanderborg formåede at holde denne forskel trods 2 hurtige udvisninger og en periode med kun 5 mand på banen. Tættere på sejret kom Skanderborg dog aldrig – i en kamp, hvor BSV lykkedes med at få lukket af for Skanderborgs spil. Til slut trak BSV igen fra, og øgede forspringet til slutresultatet 22-27. Trods en 2. halvleg, som blev vundet med 11-7, måtte drengene hermed indkassere sæsonens første nedelag.

Næste kamp spilles på hjemmebane på onsdag, hvor gæsterne er Fredericia.

Målscorer for Skanderborg: Lasse Aebeloe 6, Andreas Søgaard 4, Mads Svangren 3, Kristoffer Vestergaard 3, Frederik Iversen 2, Frederik Damgaard 2, Kristian Olsen 1 og Lucas Eichwald 1.

Redningsprocenter for Skanderbog: Salah Boutaf 32%, Tobias Nordahl 14%

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Drenge

Website Security Test