Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Besøg af naboerne fra AGF

Webredaktør, udgivet d. 17. november, 2017

Optakt Skanderborg Håndbold – AGF, lørdag 18/11 kl. 17 i Fælledhallen.

I denne runde skal vi byde velkommen til vores naboer fra AGF, som er det oprykkerhold, der har fået den bedste start. Dette kan specielt tilskrives holdets venstreback og topscore i Louise Sønnichsen, men også en gammel kending og vores tidligere forsvarsspecialist Caroline Theill har vist fine offensive kvaliteter og banket en del mål ind for AGF.

Vi mødte senest AGF sidste år i en pokalkamp, hvor de bestemt viste tænder og vi havde utroligt svært ved at ryste dem af. De har et rigtigt godt kollektiv, men har ikke rigtig kunne afslutte deres kampe på det seneste, og man skal derfor helt tilbage til slutningen af september for at finde deres seneste sejr.

Jeg kan berette om det har set rigtigt godt ud i træningsugen og at truppen i skrivende stund er tæt på skadesfri. Jeg håber vi kan bygge videre på specielt de takter vi viste i kontrafasen mod Rødovre, hvor grundlaget blev skabt med solidt forsvarspil.

Vi går ind for godt naboskab, men der bliver intet foræret og vi sætter alle sejl ind for at pointene bliver i Orangeriet denne lørdag!

Vi ønsker dommere, AGF mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

Fri entré!

v/træner Kristian Danielsen

Website Security Test