Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Knuste spillere: Tak for opbakningen

Webredaktør, udgivet d. 1. november, 2017

Skanderborg Håndbold – Århus Håndbold 24-29 (16-10)

4 kampe i streg mod tophold, og i dag var vi kommet til kamp 2 i denne topholdsstime, mod ligaens delte nummer 3 Århus Håndbold.

Der er blevet trænet indædt efter skuffelsen i Holstebro og spillerne var voldsomt opsatte på at i dag skulle skuden vendes. Og skuden BLEV vendt, men som i så mange andre sagaer om Skanderborg Håndbold de seneste par sæsoner, kun i utilstrækkelige 40 minutter.

Vi spillede nærmest Århus Håndbold ud af den store grimme sceneport i orangeriet og efter 32 minutter var vi foran hele 18-10, efter 16-10 ved pausen. Det var efter en sublim 1. halvleg fra Skanderborg spillerne, der spillede friskt til og havde fuldstændigt styr på Århus offensiven, og Kristoffer Laursen spillede stort bagved et velfungerende og energisk forsvar. Vi lignede ikke et hold der har været i store angrebs problemer indtil nu i denne sæson, men det kom desværre til udtryk efter de famøse 40 minutter af dagens kamp.

Tempoet forsvandt og de gammelkendte tekniske fejl kom fra en kant. Gang på gang forsøgte vi med indspil til stregspillerne, og de mislykkedes stort set uden undtagelser. De sidste 19 minutter lykkedes det kun Skanderborg at score 2 mål og Århus havde nemt ved stille og roligt at indhente føringen og sætte trumf på efter udligningen med 7 minutter tilbage.

Defensiven kunne ikke klandres da nedturen startede, det var alene i den offensive ende at skaderne skete.

Det var ikke sjovt at se den nedtur på egen bane for hverken spillere, trænere, ledere eller tilskuere. Skanderborg var mødt talstærkt op igen og lavede en flot kulisse med tæt på 1100 tilskuere. Lokalopgør var der kun på banen, for på nær 2 orange trøjer i afsnit A var alle betalende tilskuere med grønne hjerter. Lidt tankevækkende med 15 minutters kørselsafstand mellem de 2 klubber.

 Omklædningsrummet var en forfærdelig oplevelse at entrere efter dagens opgør. Spillerne var så fortvivlede over at det ikke lykkedes at noteret 2 point på kontoen, og indebrændte og uforstående overfor hvordan vi kunne gå så markant i sort fra det ene minut til det andet. Sportschef Torben Væver fik den utaknemmelige opgave at holde takketalen for 200 kamps jubilar Morten Kirk Olesen i eliteomklædningsrummet og det blev heller ikke den bedste tale i hans karriere under de triste forhold. Morten Kirk havde fortjent en mere glædelig lejlighed at fejre det flotte jubilæum, af en af sportens og klubbens rigtige gentlemen.

Det gjorde rigtigt ondt på spillerne at de ikke kunne indfri den fantastiske opbakning som Skanderborg i dag igen viste vores lokale drenge og truppen har bedt redaktionen om at sige en kæmpestor tak, for den opbakning de fik i dag.

Kristoffer Laursen var sidste mand i hallen og han var stolt af sit hjemmepublikum.   ”Det var præcist det holdet har brug for i denne svære periode, og det gør bare ekstra ondt på os at vi ikke kunne gøre arbejdet færdigt og give en sejr til vores fans. Vi har simpelthen bare brug for at vi alle står sammen nu og vi er stolte af at vores publikum var der igen i dag. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige lige nu, men vi har bare behov for at have denne kulisse og opbakning for at få vendt skuden. Vi ser jo igen at vi kan spille op med alle hold og der er jo ikke anden udvej end at tage arbejdshandskerne på og arbejde videre i morgen.  Vi skylder publikum en kæmpe tak i dag og jeg beder bare til at i fortsætter med at bakke os op trods alt den modgang vi har oplevet i denne sæson. Vi fik jo igen i dag vist at vi kan spille på et niveau hvor vi nærmest kan slå alle hold, men vi blokere mentalt når vi er tæt på målet.”

Og Kristoffer har ret. Efter en formodentlig søvnløs nat, er konklusionen med garanti at der ikke er andre løsninger end at tage arbejdstøjet på, smøge ærmerne op og knokle videre i træningslokalet. Videre Skanderborg.

Målscorer Skanderborg Håndbold

Morten Balling 7, Jonas Eichwald 6, Kasper Irming 4, Andreas Væver 3, Morten Kirk Olesen 2, Martin Mauer Larsen 2, Frederik Ladefoged 1.

Målscorer Århus Håndbold

Torben Petersen 7, Frederik Schilling 4, Nikola Læsø 4, Tobias Møller 4, Anders Martinusen 3, Sigvaldi Gudjonsson 2, Robert Gunnarsson 2, Omar Ingi Magnusson 1, Peter Lund 1, Mads Kalstrup 1.

Website Security Test