Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drengene godt start

Tom Kristensen, udgivet d. 2. oktober, 2017

U18 drenge 1. division: Skanderborg Håndbold – Sønderborg 35-20 (15-11)

U18 drengene flyvende fra start

U18 drengene fik en blød start mod et forholdsvist smalt Sønderborg hold i 1. division. Efter en lidt usikker start for Skanderborg drengene med en del tekniske fejl var stillingen 7-7 midtvejs i første halvleg, så løb Sønderborg tør for ideer og gav luft til deres klart bedste spiller, Tobias Bachmann, og i den periode kom Skanderborg forholdsvist nemt foran 14-8.
Skanderborg kunne uden at have spillet prangende gå til pause med en 15-11 føring.
I 2 halvleg kom der mere tempo i Skanderborg spillerne, og gode forsvarsaktioner resulterede i en del flotte kontrascoringer. Samtidig fungerede vurderingsspillet bedre og bedre og mange fine assists blev effektivt udnyttet af træfsikre fløje.
Målmændene var i det meste af kampen sikre sidste skanser og medvirkende til det flotte slutresultat på 35-20 til Skanderborg.
Alt i alt en godkendt sæsonstart, hvor trænerne brugte bredden på holdet, og alle markspillere kvitterede med at komme på scoringstavlen.
Målscorere:
Kristoffer Vestergaard 8(2), Frederik Iversen 6, Kristian Olsen 5, Benjamin Østermark 4, Lasse Aebeløe 3, Andreas Søgaard 3, Magnus Taulbjerg 3, Mads Svangren 2, Christian Jacobsen 1, Lucas Eichwald 1.
Redningsprocenter:
Salah Boutaf 65 %, Tobias Nordahl 64 %.

Website Security Test